Hâla Signal kullanıyor musunuz?

Burkiito

Centipat
Daha fazla  
Hatırlarsınız, WhatsApp zamanında kullanıcılarına gizlilik konusunda yaptığı olaydan sonra pek çok insan Telegram, Signal Messenger tarzı uygulamalara kaydı bir ara. Geçen merak ettim Signal diye bir şey vardı, hâlâ kullanan var mı acaba diye baktım bir ancak rehberimde kimse kullanmıyordu. Peki ya siz kullanıyor musunuz bunu merak etmiştim genel olarak çoğumuz mu bıraktı yoksa?

Dosya Ekleri

• IMG_20240202_000702.jpg
    IMG_20240202_000702.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 67
O sıralar zorunda kaldığım için Telegram indirmiştim ama kullanmama gerek kalmayınca silmiştim. WhatsApp'ın veri olayları zaten biliniyordu bir anda dile gelince herkes laf etmeye başlamıştı ama bunları diyen çoğu kişinin kullanıcı verilerini armut gibi toplayan TikTok'u kullanıp gram umursamaması ayrı komik.

O sıralar zorunda kaldığım için Telegram indirmiştim ama kullanmama gerek kalmayınca silmiştim. WhatsApp'ın veri olayları zaten biliniyordu bir anda dile gelince herkes laf etmeye başlamıştı ama bunları diyen çoğu kişinin kullanıcı verilerini armut gibi toplayan TikTok'u kullanıp gram umursamaması ayrı komik.
Hocam insanlar genel olarak daha fazla göze çarptığında önemsediğinden bu tarz işleri epey normal, hatırlarsınız zaten o dönemlerde TikTok içinde Çin Hükümetine direkt veri paylaştığı söyleniyordu.

Ben kullanıyordum fakat daha sonra sildim kimse kullanmayınca da. İnsanlara tavsiye edip geçmelerini tavsiye etsem de insanlar alışılmışın dışına pek çıkamıyorlar...

Kesinlikle buna katılıyorum. Her türlü veriyi alan platformlara girerler ama söylemeye gelince WhatsApp'ı yerin dibine sokarlar. Sonra da gidip tekrardan WhatsApp kullanırlar. Yaptıkları şey saçmalıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı