Hala Valorant oynuyor musunuz?

hayat sıkıcı

Hectopat
Yer
Istanbul
Selam arkadaşlar, ben neredeyse 1 yıldır Valorant oynamıyorum, oynadığım dönem günde 10 maç rekabetçi atan biriydim fakat bu son 1 1.5 yıldır oyundan zevk alamamaya başladım. Oyuna gelen tek güncellemeler map, ajan, ve yeni skin oluyordu. Ve bu artık kabak tadı vermeye başlamıştı YouTube'da baktığım zamanda içeriklerin neredeyse hepsi aynı ve izlenmeler düşmüş. Siz hala oynuyor musunuz Valorant'ı oynuyorsanız ne zevk veriyor?

Son düzenleme:
Ne yani ben şimdi "kadın avcısı" mı oluyorum? Ben arkadaş çevresi kurdum ve eğlencesine rank kasıyorum. Benim suçum ne? Veya arkadaşlarımın suçu ne? Kadınlar canlı değil mi, onlar oyun oynayamaz mı?

Bak konuyu başka yere çekemezsin çünkü ben benim. Tüm oyuncuları kadın avcısı demedim, senin suçun yok herkes eğlenmek için oyun oynayabilir, arkadaşlarının da suçu yok.

Gelelim son yazdığına, kadınlar niye başka oyunlar tercih etmiyor? LoL'ya da CS2 oynayabilirler değil mi, ya da oynuyorlar sadece kadın olduklarını belli etmiyorlar neden çünkü bu 2 oyunun topluluğundaki oyuncular istemiyor. Sebebi kadın olması değil sebebi gelip ilgi istemesi. Valorant'ı niye tercih ediyorlar çünkü hem oynayabilmek için iyi olmana gerek yok hem de ilgi gösteren "sinek" çok.

Burada şirket değil oyun kıyasladım. CS2 kötü değil sadece erken çıkardılar. Oyunda denetlenmemiş ve tam yerine oturmamış eksiklikler vardı. Grafiksel olarak güncelleme zaten gerekliydi ve tam olarak yapılması gerekeni yaptılar.

Hayır, tam tersine yapılmaması gerekeni yaptılar. Oyun olduğu gibi güzeldi. Sırf CS:GO'da daha rahat oynamak için yeni sistem aldım. Tam aldığım günden sonra saçma sapan "CS2" güncellemesini getirdiler. Oyundan soğudum. Sonrasında Valorant'ı çok uzun süre duyduğum için merak edip girdim ve oyun beni tatmin etti.

Valorant hissiyat olarak daha iyi. En azından adama vurduğun zaman CS'deki gibi "ok" demiyorlar. Ace atmanın, son kişiyi öldürmenin zevkini CS2 veremiyor.

Valorant'ta ölmek ve öldürmek feci kolay. Tamamen headshot üstüne kurulu adam öldürme mantığı. Mekanikler o kadar saçma ki poppin peeki her eloda atabiliyorsun. Hissiyat falan da yok bu arada adam öldürünce yapay bir öldürme sesi çıkıyor sadece.

Kendinize yapacağınız en büyük iyilik competitive oyunlarını bugün bırakmak olur. Eğer CS'ye ayırdığım zamanı (basit düşünüyorum) herhangi bir kodlama diline harcasaydım. Bugün en az 10$ maaş ile bir yazılım şirketinde uzman idim. Yatırım tavsiyesidir.

Artı -1 Eksi
Ben de o kitleye dahilim. Dün CS2 atarken takımıma bir kadın geldi ve Rus bir arkadaş "ef van ef van" diye bağırdı. Ben de bekle oynayabiliyorsa atmayalım dedim. 2 el geçti ve saçma sesler çıkartıp yere bakarak yürüdüğünü gördüğümüzde takımdan attık, arkadaşlarıyla girip rank atlayıp herkes gibi oyuna girebileceğini düşündüğü için attık. İlgi beklemeyip daha iyi oynamaya çalışsaydı eminim Rus arkadaş F2 diye bağırırdı.

Valorant'ta ölmek ve öldürmek feci kolay. Tamamen headshot üstüne kurulu adam öldürme mantığı. Mekanikler o kadar saçma ki poppin peeki her eloda atabiliyorsun. Hissiyat falan da yok bu arada adam öldürünce yapay bir öldürme sesi çıkıyor sadece.

Bu "yapay" ses beni tatmin ediyor. Sırf düşmana kafa vurunca takla atıyor diye neden tatmin olayım ki?

Betasından beri oynadığım immo 3 e kadar çıkıp,orta boyutta Riot'un kendi organizasyonlarında bir yere kadar geldiğim oyundur kendisi,kesinlikle büyük bir zaman kaybıydı.Valorant mekaniksel ve first peek advantage gibi konularda zayıf ve kötü bir oyun,bir zamandan sonra tamamen akıl oyunu olup saf aimden inanılmaz uzak bir oyun olduğunu anlayabilirsiniz.

Betasından beri oynadığım immo 3'e kadar çıkıp, orta boyutta Riot'un kendi organizasyonlarında bir yere kadar geldiğim oyundur kendisi, kesinlikle büyük bir zaman kaybıydı. Valorant mekaniksel ve first peek Advantage gibi konularda zayıf ve kötü bir oyun, bir zamandan sonra tamamen akıl oyunu olup saf aimden inanılmaz uzak bir oyun olduğunu anlayabilirsiniz.

Ona bakılırsa bütün oyunlar zaman kaybıdır. Oyun size ne katıyor? İnsan topluluğunun oluşturmuş olduğu, kendi kendilerine hikaye uydurduğu saçmalıklardır.

Betasından beri oynadığım immo 3'e kadar çıkıp, orta boyutta Riot'un kendi organizasyonlarında bir yere kadar geldiğim oyundur kendisi, kesinlikle büyük bir zaman kaybıydı. Valorant mekaniksel ve first peek Advantage gibi konularda zayıf ve kötü bir oyun, bir zamandan sonra tamamen akıl oyunu olup saf aimden inanılmaz uzak bir oyun olduğunu anlayabilirsiniz.

Sırf FPS oyunu diye Aim'le alakalı olmak zorunda mı? Aim'den çok zeka gerektiriyor ise bu iyi bir şeydir.

Yeni konular

Geri
Yukarı