İnceleme Half-Life 1

GTA serisi ve Half Life'ı kıyaslamak garip geliyor şahsen GTA serisi en sevdiğim seridir.

Hocam, oyunun yapim tarihine bakin, bu oyun bizim çocuklugumuzun efsanesiydi, o dönem rakibi yoktu, 100 yilin oyunu bile secilmisti, yanlış hatirlamiyorsam.

Dedim zaten ben bu oyuna balon dediğin için pişmanım. Makine'nin belgeseli izledim etkilendim. Yıllar sonra tanıdığım efsane oyun oldu benim için. Yaşım genç zaten.

FPS türünün atası Wolfenstein ve Doom'dur.

Bununla bu aynı mı şimdi? Wolfenstein biraz daha ateri kafasında olduğu için gerçekçi olarak FPS'i yansıtmıyor lakin yenilik bakımından Half-Life FPS türünün en iyi ve ilk örneklerindendir.Hatta bana göre ilk örneğidir.Çünkü gerçeğe en yakın çıkmış ilk FPS oyunudur.

Lise yıllarında haftalık 26 saat bilgisayar dersim vardı. Bilgisayarlarda sadece HL vardı birde ufak flash oyunlar. Severek oynuyorduk. 2. senede NFS Underground2 yüklenmişti onuda severek oynamıştır. 2 oyununda yeri ve hatırası çok fazla bende.

Hocam rtx performansı nasıl?

Half Life balonmuş, konu kapanabilir.
Balon muymuş? Sen daha portakalda vitamin değilken adamlar 25 sene önce şuan bile tam olarak çözülmemiş bir senaryo yazmışlar ve bunu oyuna dökmüşler. Oyun hakkında halen daha binlerce teori var. FPS tarihinin temelidir bu oyun. Senin o oynadığın CS:GO'nun atası olan CS 1.5 Half Life üzerinden açılıyordu ve başta sadece küçük bir half life moduydu. Oynayış olarak grafik olarak zamanın ötesindeydi. Gerek mekanik gerek oynayış gerek level dizaynı mükemmel bir oyun. İlk oynadığımda soluksuz bitirmiştim. Halen daha oynanabilirliği var. Gece gündüz Fortnite oynayan ergenin biri gelmiş Half Life balon diyor

Komik şey seni.

Bölümlerin adları var. Her bölüm değiştiğinde altta yazıyor.

Demek istediğimin tam tersini anlayıp bir de fırça kaymaya çalışmak...

Galiba benim yerime arkadaşa fırça atıldı.Öncelikle incelemenin başını okuduğunuz gibi sonunu da okuyun öyle fırça atın.Ayrıca şunu farkettim Half Life kitlesi eleştiriye bile dayanamıyor.

Demek istediğimin tam tersini anlayıp bir de fırça kaymaya çalışmak...

Ek olarak sizde oyuna balon dedin zannetmişsiniz. Ama sonunu okuyun dedim.

Hocam RTX performansı nasıl?

Ben bu oyunu AMD ekran kartı ile oynadım.

Bir de şunu söyleyeyim bir kişi bu oyunu sevmeyebilir. Oyunu büyük bir heyecan ile açıp tatmin olmayabilir. Burada arkadaş beni yanlış anlamış sizde onu yanlış anlamışsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…