Half-Life 2 Neden Kötü?

Arkadaşlar bizim bu Türk topluluğu neden fikilere karşı bu kadar fanadik müdafaa edilememesi gerektiğini anlayamadı? Kişisel zevklere karşı niye bu kadar antipatiksiniz ki? Dünyanın en iyi oyunu, başkaları için felaket olabilir. Şunun doğallığını kavrayın artık.
 
Bu oyunun neden balon olduğunu sebepleri ile anlatacağım.

hikaye
Anlatmaya gerek yok bence rezalet oyunu oynarken amele gibi hissettim spoiler vermeyeceğim o yüzden bu kısım kısa olacak oynayan zaten farkında.


hikaye anlatımı
Bakın bilmiyorum kolpaçino filmini izlediniz mi ama izlediyseniz hikayenin ne kadar kötü olduğunu zaten anlamışsınızdır fakat kolpaçino hikayeyi güzel anlattı ve bu hoşuma gitti çünkü neden olmasın? Hikayesi kötü olsun veya eksik olsun en azından doğru anlatsın bu benim için yeterli.


grafikler
Ben şu ana kadar bütün Half-Life 2 fanlarından şu cümleyi duydum "yav olm Half-Life devrimsel bir kere o yüzden iyi anladın mı yani" tamam hakkını verelim 2004 yılında adam gibi mimik ve karakter dizaynını beceren en iyi half 2 idi. Grafikler 2004 senesi için bir şaheser diyebiliriz.


oynanış
Dünyanın en rezalet akıcılığı bu oyunda oyun bildiğin bulmaca oyunu olmuş hatta hiç portal 2 yapmasaydın be gaben reis. Abi delireceğim Doom gibi gaz veriyor karşıma adam çıkıyor keseceğim 2-3 tane yok adam yok daha koskoca yerde yok! Ha sırf bir kapı açmak için oradan buraya gidip bir düğmeye basıyorsunuz boş yani sırf oyunun toplam saati yükselsin diye yapmışlar. Gene Allah belanı versin gaben.


Daha çok fazla kısım var oyunun müzikleri, fizik motoru falan falan ben bunları kattım sadece. Umarım linç yemem şahsen Half-Life, Black Mesa ve opposing Force buna tek atar. Öyle 40 yılın şaheseri falan da değil ve evet bayağı kısa oldu şu an gözden geçirdim de neyse. Hadi kendinize iyi bakın.

burayı özellikle kalın yazıyorum bunların hepsi benim fikrim sana göre güzeldir benim için kötü.

Fikrine saygım var fakat Half-Life 1'i Türkçe altyazılı bir şekilde ya da ne konuşulduğunu anlamadıysan hikaye bağlantılarını anlamaman gayet normal bazı insanlar Far Cry girip aynı şeyi Half-Life 2'den bekliyor gerçekten şaka gibi xd. ama şunda hak veriyorum ( half life 1 serisini hiç bir şekilde geçemez)
 
Half-Life hikayesini 2 saatlik öngörülemeyen sonuçlar isimli belgesel ile çok guzel anlatmış makine kanali. Çok detaylı ve bence güzel düşünülmüş bir hikayeye sahip oyun.
 
Konu kaç ay önce açıldı hala mesaj geliyor. Neyse ana oyunu ve Episode 1'i az önce tekrar bitirdim EP2 kaldı. Bazi fikirlerim değişti. Sabah aktarırım.
Neyse zamanında Half-Life serisinden soğuyup ağır linç yiyince özellikle HL2 üzerinden öfkemi kusmuştum. Ama yaptık bir hata düzeltelim bari.

ana oyun
Çok fazla değişen şey yok aslında. Kanal bölümü yine bence boş eklenti. Ravenholm en sevdiğim bölüm. Kanal bölümünü kısa kesip Ravenholm'ü uzatsalar harika olurdu.

Episode 1
Yine kaçıyorsunuz işte. Çok bir şey değil tabii o kadar gömdüğüm kadar kötü de değil.

Episode 2
Aralarında en sevdiğim. Hele hele o en son görev magnusson device ile strider patlatmaca. Zaten o eski incelemede de seviyordum hala seviyorum.

Diğer şeyler çok değişmedi anlık gaz ile oyunu gömdüm kusura bakmayın. Neyse görüşürüz iyi günler. Half-Life 2 ne çok sevdiğim ne de nefret ettiğim bir oyundur (genel olarak).

Bu arada oyunu bunnyhop yaparak oynayın aksi taktirde cidden bir nebze sıkılabiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı