Half-Life 2 oynamak için ilk oyunu bitirmem gerekir mi?

brkmrs01

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
1.212
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Half-Life'a başladım bayağı ilerledim fakat bir yerde yanlış yaptım. Sanırım oyun takıldı ilerlemiyor. Ayrıca oynarken miğdem bulanıyor. Başım ağrıyor tuhaf bir şekilde. Ben de Half-Life 2'ye geçmeye karar verdim fakat ilk oyunu bitireyim mi 2. oyunda bir bağlantı veya hikayenin devamı gibi bir şey var mı?
 
Hikaye bağlantısı var ama ilk oyunu oynamazsan ikinci oyunun hikayesini anlamazsın denilecek kadar da değil. İkinci oyun ilk oyunun yirmi yıl sonrasında geçiyor ve her ne kadar ilk oyunun hikayesini devam ettirse de konsept olarak ikisi çok farklı oyunlar. Yine de hikayenin bazı yerlerinde boşluklar kalmaması için arkadaşın dediği gibi hikayeyi Youtube'dan falan dinleyip ondan sonra ikinci oyuna geçmenizi tavsiye ederim.
 
Bu arada bende bayağı oynadım demişim ama oyunun 1/3'ünü bitirmişim sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

50:36 bir düğme acıyorduk sanırım sonra gittiğimiz yoldan geri dönüp şu canavarı da canavarı patlatıyoruz ama o düğmeler bende kapalı olarak gözüküyor güç gelmiyor yani biyeri eksik yaptım ama bulamadım gidebildiğim kadar geri gittim ileri gittim gene de yapamadım 50:36 da takıldım ben arkadaşlar düğmeler kapali bende. Oyun orijinal bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı