Steam Half-Life 2 RTX sayfası açıldı!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Yazan açıklamaya göre Half Life 2 sahiplerine ücretsiz olacak ve yeniden düzenlenmiş varlıklar ve Ray Reconstruction ile DLSS 3.5 bulunuyor. Ne düşünüyorsunuz?

Ne mi düşünüyoruz? Half Life 3 çıkartmamak için Valve'nin elinden gelen tüm şaklabanlığı yaptığını düşünüyoruz.

Ne mi düşünüyoruz? Half Life 3 çıkartmamak için Valve'nin elinden gelen tüm şaklabanlığı yaptığını düşünüyoruz.
İhtiyaçları var mı HL3 çıkarmaya? Çıkarsalar zaten beklenti karşılayamazlar.

Işın izleme modunun açık olan hali ile kapalı olan hali arasında bile halen grafik olarak devasa bir fark bulunmuyor olan döneminin teknik seviyesinin çok yukarısındaki Half-Life 2'ye Valve tarafından yapılan bir geliştirme olmadığı halde modçunun projeyi DLC gibi pazarlıyor olması komik bir reklam stratejisi.

NVIDIA da nerede fan service niteliğinde bir mod var sponsorluk yapıştırıyor.

Yazan açıklamaya göre Half-Life 2 sahiplerine ücretsiz olacak ve yeniden düzenlenmiş varlıklar ve ray reconstruction ile DLSS 3.5 bulunuyor. Ne düşünüyorsunuz?

Merakla bekliyorum Half-Life 2'yi tekrar bitirmeye can atıyorum. Bu RTX projesi gelir gelmez tekrar başına oturacağım.

Keşke zamanında Half-Life 2 satın alsaydım. Bu tarz haberleri görünce tekrardan pişman oluyorum.

İndirim zamanı 57 cent alırsın hocam çok da bir para değil açıkçası.
Türk lirası zamanında almak daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok, artık bu fiyatlandırmayla beraber almam gerek. Bilgilendirme için sağolasın, zamanında dediğin fiyata yakalarsam alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı