tuffo Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Temmuz 2023 #1 Steam'den Half-Life aldım ve birkaç kod yazdım. O yazdığım kodları silmenin bir yolu var mı ve yazılacak önemli kodlar varsa yazabilir misiniz?
Steam'den Half-Life aldım ve birkaç kod yazdım. O yazdığım kodları silmenin bir yolu var mı ve yazılacak önemli kodlar varsa yazabilir misiniz?
f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 424 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Komutları Başlatma Seçenekleri'ne mi yazdınız? Eğer oraya yazdıysanız tekrardan oraya girip silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Komutları Başlatma Seçenekleri'ne mi yazdınız? Eğer oraya yazdıysanız tekrardan oraya girip silebilirsiniz.
KS KS tuffo Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Temmuz 2023 #3 f0rd dedi: Komutları Başlatma Seçenekleri'ne mi yazdınız? Eğer oraya yazdıysanız tekrardan oraya girip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konsala yazdım Artı 0 Eksi
f0rd dedi: Komutları Başlatma Seçenekleri'ne mi yazdınız? Eğer oraya yazdıysanız tekrardan oraya girip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konsala yazdım