Half-Life'ı Headcrab Korkusundan Oynayamamak

Konu troll değil. Bugün bilgisayarımdan Half-Life oynamak istedim ama nedense bir Headcrab korkum var. Önceden oynadığım oyunu sırf bu yüzden oynayamıyorum. Headcrab korkumu atlatabilmem için bir taktik yada headcrab denilen canlıları şirin canlılara dönüştürmek için mod var mı?
Silent Hill oynadığını düşünemiyorum... 🤣
 
Bugün bilgisayarımdan Half-Life oynamak istedim ama nedense bir Headcrab korkum var.
Hocam size tavsiyem oyunu YouTube üzerinden izleyin, uğraştırıcı olsa da Headcrab'lerin yerini öğrenmiş olursunuz. Ben bir Gerilim oyununu böyle bitirdim.
 
Source ile yapılan oyunlar hiç gerçekci değil bomboş gözüküyor son çıkan VR oyunuyla düzelttiler biraz.
Source motoru ile oynadığın oyunlar genelde eski olduğu için olabilirler mi? Titanfall 2 gibi daha güncel oyunlara bakarsan gayet iyi. Bana kalırsa eski oyunlar da zamanına göre çok iyiydiler. Mesela Half-Life 2'deki fizikler ve grafikler zamanındaki oyunlara bin basar.
 
Bana komik geldi sana gelmeyebilir. Headcrap denen yaratıklardan korkuyorsa Silent Hill'in ana menüsüne bile giremez arkadaş. 😀
Cidden hiç denemem ödüm kopar
Jumpscaredan dolayı korkuyordur belki arkadaş.
Evet böyle bir anda çıkmaları üzerine atlamaları en büyük sıkıntı şu Wiki de hızlı diye geçen tür. Zaten örümcek fobim var birazda ondan olabilir nede olsa örümceğe benziyorlar.
Source ile yapılan oyunlar hiç gerçekci değil bomboş gözüküyor son çıkan VR oyunuyla düzelttiler biraz.
Alyx source 2 motoru ile yapıldığından grafikleri daha iyi.
 

Geri
Yukarı