Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #21 Keremtunus dedi: Sızıntılar var Half-Life 1 1xxx de çıktı Half-Life 2 2xxx de çıktı Half-Life 3 de artık 3xxx de çıkar Genişletmek için tıkla... 1000 yıl sonra görüşürüz
Keremtunus dedi: Sızıntılar var Half-Life 1 1xxx de çıktı Half-Life 2 2xxx de çıktı Half-Life 3 de artık 3xxx de çıkar Genişletmek için tıkla... 1000 yıl sonra görüşürüz
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #22 Rivadex dedi: 1000 yıl sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla... Fallout ya da Portaldaki kapsüllerden ister misin?
Rivadex dedi: 1000 yıl sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla... Fallout ya da Portaldaki kapsüllerden ister misin?
K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #23 Enter your title dedi: Half-Life 2 Episode 3 olarak çıkacak(4ü saymassak) ve oyunu bitirecekti ama tadında kalsın ya da bu olmaz deyip bitirdiler. Genişletmek için tıkla... Half-Life 4 bile çıkacaktı fakat iptal edildi
Enter your title dedi: Half-Life 2 Episode 3 olarak çıkacak(4ü saymassak) ve oyunu bitirecekti ama tadında kalsın ya da bu olmaz deyip bitirdiler. Genişletmek için tıkla... Half-Life 4 bile çıkacaktı fakat iptal edildi
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #24 Keremtunus dedi: Half-Life 4 bile çıkacaktı fakat iptal edildi Genişletmek için tıkla... Half-Life 4 değil Half-Life 2 Episode 4 lütfen yanlış söylemeyin.
Keremtunus dedi: Half-Life 4 bile çıkacaktı fakat iptal edildi Genişletmek için tıkla... Half-Life 4 değil Half-Life 2 Episode 4 lütfen yanlış söylemeyin.
K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #25 Enter your title dedi: Half-Life 4 değil. Half-Life 2 Episode 4 lütfen yanlış söylemeyin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yanlış olmasın dediğin gibi ama zamanında araştırdım biraz her ne kadar Valve'nin haberi olmasa da Half-Life 3 çıkacaktı onun hikayesi yapılırken devamı olan Half-Life 4'ün yaptıklarını söylüyorlardı.
Enter your title dedi: Half-Life 4 değil. Half-Life 2 Episode 4 lütfen yanlış söylemeyin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yanlış olmasın dediğin gibi ama zamanında araştırdım biraz her ne kadar Valve'nin haberi olmasa da Half-Life 3 çıkacaktı onun hikayesi yapılırken devamı olan Half-Life 4'ün yaptıklarını söylüyorlardı.