Half-Life'tan Steam Cloud Save Dosyalarını Kaldırma Rehberi

AN0TH3R

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
İnternette araştırdığım ve hiçbir kaynakta bulamadığım çözümü sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar. Half-Life oynarken bir sürü save dosyası oluşturduysanız ve temiz bir başlangıç yapmak istiyorsanız çözümü çok basit. Save dosyalarının tamamen silinmesi için yapmanız gereken ilk adım aşağıda paylaşmış olduğum ekran görüntüsündeki gibi "Steam Cloud" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun.

1.PNG

Daha sonra Half-Life'ı açıyorsunuz. Oyun açıldıktan sonra aynı zamanda bilgisayarınızda Half-Life'ın save dosyalarının saklandığı yeri de açıyorsunuz. Benim bilgisayarımda Steam D: diskinde kurulu. Bu sizin bilgisayarınızda C: yada farklı bir disk olabilir.

Örnek: D:\Steam\steamapps\common\Half-Life\valve\SAVE

2.PNG

Şimdi yapmanız gereken tek şey önceden oluşturmuş olduğunuz save dosyalarını temizlemek. Bu işlemi oyun açıkken yapıyoruz çünkü aksi takdirde silmiş olduğunuz save dosyaları tekrar geri gelecektir. ( Steam Cloud seçeneğini devre dışı bırakıp etkinleştirseniz bile. )

Hepsi bu kadar. İyi eğlenceler.

Half-Life.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı