Halisünasyon gördüren test: Ganzflicker!

Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam. Anlamsız hareketler mesela saatlerce karşımda biri var gibi konuşurum, hiçbir sebep yokken sinirden deliye dönebiliyorum, gereksiz yere kaygılanıyorum, arkamda biri var gibi hissettiğim oluyor otururken koltuğumda, evdeki tüm Webcam'leri kaparım, bazen odamda dinleniyor olabileceğim aklıma gelir, en ufak şeyi kafaya takıyorum ve karanlıkta 1 saniye bile duramıyorum değişik huylarım var ve en önemlisi dikkat dağınıklığımın çok fazla olması sınavda bile bir yerlere dalarım.

Yaşın kaç peki hocam?
 
Karanlıkta parlayan gözler kapımdan giren değişik varlıklar falan. Bazen nefes nefese uyanıyorum.
Aynı şeyleri yıllardır ben de görürüm , rüyamda uyuyorum , sonra uyanıyorum , kapıda birisi duruyor,insan değil , şekilsiz, gölge gibi , silüet gibi , şekli belli değil , bana bakıyor, amacını bilmiyorum, zarar vermiyor, sadece seyrediyor ,hiçbir organımı hareket ettiremiyorum, bazen kapıda kalıyor, bazen yavaş yavaş içeri giriyor, yanıma kadar gelip eğilip yüzüme bakıyor , ben hala kilit, o anlarda sürekli inleyip bağırıyormuşum eşim öyle söylüyor , belki 30 yıldır haftada bir görürüm bu rüyayı , aşırı gerçekçidir, rüya gibi değildir, alıştım artık napalım..
Gitmeyi düşünüyorum başka küçük problemlerim de var kendi kendime içimden sürekli konuşurum sanki iki kişiymişim gibi ama sürekli, derste bile bu yüzden dikkatimi veremiyorum. Ani duygu değişimleri vs.
Bunu yapma , kişilik bozukluğu geliştirebilirsin , ikinci bir karakterin olabilir, şizofreniye kadar yolu, var, bulduğun en ucuz psikiyatriste git , ilaçlarını düzenli kullan , 2 haftaya bir şeyin kalmaz, hangi semttesin belki tavsiye ederim bir yerler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı