L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 13 Ocak 2021 #21 Nahri dedi: Geçen gün ilaç almaya çıktım sıra yüzünden 40 yaşındaki adamla yumruk yumruğa kavga ettim. Kibarlığını ve sakinliğini koruyarak hareket et. Milletimiz çok gergin. Genişletmek için tıkla... Milletimiz gergin değil. Milletimiz cahil. Halaxsi dedi: Bayağı fark açıldı ablaya 'ilerler misiniz?' diyorum güzelce. Abla da 'geç acelen varsa geç dip dibe mi girelim terbiyesiz' dedi. Genişletmek için tıkla... Böyle ablanın... Sinirlendim pardon.
Nahri dedi: Geçen gün ilaç almaya çıktım sıra yüzünden 40 yaşındaki adamla yumruk yumruğa kavga ettim. Kibarlığını ve sakinliğini koruyarak hareket et. Milletimiz çok gergin. Genişletmek için tıkla... Milletimiz gergin değil. Milletimiz cahil. Halaxsi dedi: Bayağı fark açıldı ablaya 'ilerler misiniz?' diyorum güzelce. Abla da 'geç acelen varsa geç dip dibe mi girelim terbiyesiz' dedi. Genişletmek için tıkla... Böyle ablanın... Sinirlendim pardon.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 13 Ocak 2021 #22 Hayatının her noktasında karşına dengesiz insanlar çıkacak. Ne kendini ezdir, ne de haberlere çıkıp kendisini madara eden herifler gibi bağır çağır. Özetle boşver, canını boşa sıkma gitsin.
Hayatının her noktasında karşına dengesiz insanlar çıkacak. Ne kendini ezdir, ne de haberlere çıkıp kendisini madara eden herifler gibi bağır çağır. Özetle boşver, canını boşa sıkma gitsin.
vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 13 Ocak 2021 #23 Saygı sınırlarını aşmadan hakkınızı savunun. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 16 Temmuz 2021 #24 Gerekirse çirkef ol. Ama kendini ezdirme.