Halk Erdoğan'ı seçti

KK'nin zaten aday olması bir hataydı. Seçimi RTE'nin kazanmasını zaten tahmin ettiğim için umursamadım. Fakirler daha da fakirleşecek, zenginler daha da zenginleşecek. Artık 5 ay sonrasında bana doların 40TL'yi geçmezse bende bir şey bilmiyorum arkadaş. Halkın görünüşe göre daha fazla burnu asfalta sürülmesi gerekiyor. Donlarına kadar aldıklarında fikirlerini bile değiştirmez bu cahil zihniyet.
Aynen öyle bu halk bunu hakediyor.
 
Ben suçun çoğunu muhalefette görüyorum.
Her sene aynı şey. Atatürk üzerinden açıklamalar yapıyorlar ama değişen bir şey yok. Aynı kafa aynı sistem işliyor muhalefette değişen tek şey isimler. Belki de umurlarında değildir halk ki ben öyle düşünüyorum.
 
2018'deki seçimde malum kişinin oyu %51'di. Şu an %52. Onca seneye ve bu zorlu şartlara rağmen oy kaybetmek yerine oyunu arttırmış. Bu halka bu parti müstehak. Bırak 5 seneyi 50 sene daha yönetmesi lazım bu kafada olan insanları.
 
Demin İmamoğlu çıkmış yayın açmış işte yok yolumuz uzun da yok böyleyiz şöyleyiz diye anlatıyordu. Umutlarımız hayallerimiz yerin 7 kat dibine gömülmüş adam masal okuyor bize.
 
Halk halinden memnun demek ki. Kimse bir daha ekonomi öyle bilmem ne şöyle diye zırlamasın.

Ülkenin batmasının başlıca sebepleri:
1-mülteci krizi.
2-döviz kuru krizi.
3-alım gücü krizi.
4-HÜDA PAR krizi.
5-Atatürk ve inönüye hakaret.
6-deprem
7-ekonomik kriz.
8-merkez bankası gelirinin eksiye düşmesi.
9-çözüm süreci.
10-2017 referandumu.
Bunlar çok düşük bir kısmı. Bunlara rağmen hala %52 alıyorsa biri diyecek söz yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı