Halk kütüphanesine alınmadım

644932

Centipat
Öncelikle herkese iyi günler. Dün akşam 8-8.30 civarı halk kütüphanesi diye geçen bir yere gittim. Güvenliğe kütüphane kaydi yaptırmak istiyorum kimin odasına gideyim diye sorduğumda güvenlik "yarın saat sabah 8 akşam 5 arası gelip kayıt oluşturabilirsin istersen kendin ders calis istersen derslere katil" dedi. Bende ertesi gün kayıt oluşturmak için gittim. Farklı bir güvenliğe kayıt için geldim deyince beni bir hocaya yönlendirdi. Hocaya kayıt için geldim deyince "burası kütüphane değil spor salonunun yerel binası" dedi. Hocaya buranın spor salonunun yerel binası değil de kütüphane diye geçtiğini söyleyince yanlış gösteriyorlar deyip geri gönderdi. Google maps, Google maps yorumlar ve Google'da de kütüphane diye geçiyor. Google gerçekten yanlış gösteriyor olabilir mi yoksa başka şeyler mi yapıyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam gittiğiniz binaya baktığınız da kütüphane bölümü göremiyor musunuz? İkinci olarak belediyeyi arayın yardımcı olurlar.

Giriş katında sadece birkaç oturma yeri ve güvenlik masası vardı yönlendirdiği hoca da hemen yanındaydı zaten. O yüzden pek bir şey göremedim.

Giriş katında sadece birkaç oturma yeri ve güvenlik masası vardı yönlendirdiği hoca da hemen yanındaydı zaten o yüzden pek bir şey göremedim.

Ama Google'a baktim yorumlarda da genelde kütüphanenin ne zaman açılacağı (yeni açılan bir yer) ve kütüphane saatlerinin ne zaman olduğu sorulmuş.

Hocam gittiğiniz binaya baktığınız da kütüphane bölümü göremiyor musunuz? İkinci olarak belediyeyi arayın yardımcı olurlar.

Kütüphane varsa bile üst katlardadır yüksek ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş katında sadece birkaç oturma yeri ve güvenlik masası vardı yönlendirdiği hoca da hemen yanındaydı zaten o yüzden pek birsey göremedim

Kütüphane varsa bile üst katlardadir yüksek ihtimal
Gençlik merkezi tarzı bir yer olabilir mi? Hem spor salonu hem kütüphane barındırıyor olabilir. Belediye sitesinde gözükür gerekli bilgiler.

İl ilçe ismini söyle kütüphaneni söyleyeyim.

Gençlik merkezi tarzı bir yer olabilir mi? Hem spor salonu hem kütüphane barındırıyor olabilir. Belediye sitesinde gözükür gerekli bilgiler.
Hayir hocam google de direkt halk kütüphanesi diye geçiyor. Binanın ne etrafında nede binanın üstünde herhangi bir tabela yoktu bu yüzden ısrarla googleyi referans alıyorum

İl ilçe ismini söyle kütüphaneni söyleyeyim.
Hocam kütüphaneyi zaten biliyorum. Benim sorunum neden alınmadığım ve bina isminin neden yanlış söylendiği

Güya öğretmen denilen kişi orada kütüphane olmadığını sadece ilçenin spor salonunun yerel binası olduğu söylendi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı