HalkBank Hesabından İninal Karta Para Atma

KinqMertduran

Centipat
Arkadaşım HalkBank üzerinden İninal kartıma kart olmadan para atabilir mi? Hiç anlamıyorum bu işlerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Çalıştığın bankanın mobil uygulamasına veya internet şubesine giriş yap.
  • Akbank hesabın varsa havale ile, diğer bankalarda hesapların varsa EFT ile para transferi menüsüne gir.
  • IBAN numarası alanına: TR 36 0004 6007 8988 8000 0693 61 ve açıklama alanına yalnızca aktif kullandığın sanal ya da fiziksel kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarasını aralarında boşluk bırakmadan girerek işlemi tamamla.
  • EFT için (Akbank’tan başka bir bankadan gönderim yapıyorsan) alıcı ismine İNİNAL ÖDEME VE ELEKTRONİK PARA HİZMETLERİ A.Ş. yazmalısın.
  • 15 dk. içerisinde bakiye kartına yüklenecektir.
  • Alıcı : İninal Ödeme Ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. IBAN : TR 36 0004 6007 8988 8000 0693 61 Açıklama: Kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarası

Barkod nerede diyeceksiniz. İninal cüzdan uygulamasından, kart haraketlerine tıklar iseniz barkod adında 13 haneli numara göreceksiniz. Kopyalayıp atabilirsiniz.

P kral sağol ya

Ben anlamadım açık bir şekilde Halkbank için olanı anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…