RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 Merhaba. Evet, biliyorum, oyun daha yeni çıktı ama yine de belki vardır diye soruyorum. Bu oyunda Türkçe yama mevcut mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
Merhaba. Evet, biliyorum, oyun daha yeni çıktı ama yine de belki vardır diye soruyorum. Bu oyunda Türkçe yama mevcut mu?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Aralık 2021 #2 RaYmN dedi: Merhaba. Evet, biliyorum, oyun daha yeni çıktı ama yine de belki vardır diye soruyorum. Bu oyunda Türkçe yama mevcut mu? Genişletmek için tıkla... @körbiginar
RaYmN dedi: Merhaba. Evet, biliyorum, oyun daha yeni çıktı ama yine de belki vardır diye soruyorum. Bu oyunda Türkçe yama mevcut mu? Genişletmek için tıkla... @körbiginar
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2021 #3 Şu an piyasada ne resmi, ne de gönüllü çeviri var. Maalesef bulunmuyor.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #4 körbiginar dedi: Şu an piyasada ne resmi, ne de gönüllü çeviri var. Maalesef bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
körbiginar dedi: Şu an piyasada ne resmi, ne de gönüllü çeviri var. Maalesef bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.