Hamachi'ye 5 kişiden fazla bağlanmak

DenizED

Kilopat
Arkadaşlar biz 8 kişi aynı oyuna bağlanmaya çalışıyoruz ama sadece 5 kişi gelebiliyor. Bu nasıl arttırılır? Başka bir program önerir misiniz? Radmin VPN kullandık ama çalışmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı şekilde ben de 8 kişiyle hamachi kurmuştum. Çok zor değil. Olay herkesin birbirine bağlı olmasında. Kısacası ilk 4 kişiyi 1. odaya ekledim. Sonra 2. Odaya kalan 3 kişiyi ve ilk odadan bir kişiyi ekledim. 3. ve 4. Odaya da işte arasında hiç bağlantı olmayanları dağıttım. Gayet güzel çalıştı. Bir kağıda isimleri yazıp şablon çizmiştim falan yani bildiğin amelelik. CGN olayın yoksa ve oyunda dedicated server açılıyorsa Port Yönlendirme ile yapman daha iyi olur. Diğer türlü @yakupaykl'ın dediği gibi Tunngle deneyebilirsiniz.
Aynı şekilde ben de 8 kişiyle hamachi kurmuştum. Çok zor değil. Olay herkesin birbirine bağlı olmasında. Kısacası ilk 4 kişiyi 1. odaya ekledim. Sonra 2. Odaya kalan 3 kişiyi ve ilk odadan bir kişiyi ekledim. 3. ve 4. Odaya da işte arasında hiç bağlantı olmayanları dağıttım. Gayet güzel çalıştı. Bir kağıda isimleri yazıp şablon çizmiştim falan yani bildiğin amelelik. CGN olayın yoksa ve oyunda dedicated server açılıyorsa Port Yönlendirme ile yapman daha iyi olur. Diğer türlü @yakupaykl'ın dediği gibi Tunngle deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı