hayali1999
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- thinkpad t495s
- Meslek
- yazılımcı
Haftada evime 10 tane kargo gelir bazen. Bunların arasında aras en sıkıntılı firmadır. Kargoların tamamı e-alışverişle alakalıdır. Ben pazar pazar dükkan dükkan raf raf gezmeyi seven birisi değilim. 2 tıkla işimi hallederim ta ki bursa osmangazi hamitler şubesinden serhata çatana kadar. Ramazanda olduğumuz için oruç serhata vurmuş olacak ki sonunda benimle kavga etme cüreti gösterdi. Bizim apartman özellikle karşı komşum da kargo söyleyen birisi ve o evde olmayınca o dahil oiğer komşuların kargolarını alırız. Ama serhat başkalarının şikayetlerinden bana yakınıp her zamanki gibi karşı komşuya kargo bırakmak yerine kargomu geri götürmekle tehdit etti sonra komşunun ziline belki on defa basamam deyip bastı kargomu komşuma bıraktığını söyledi ve ekledi "bir daha sana kargo getirmeyeceğim". Serhat sen kimsin ki bir kargocu, heki kargocular ne yapar serhat taşır, taşımak istekiyorsun işten çık serhat, çıkmayacaksan neden benim kargolarımı taşımıyorsun senden ekstra iş yapmanı isteyen olmadı işini yapmanı istedik, madem kargolarımla beni tehdit ediyorsun bende senin peşini bırakmayacağım telefonun ismin bütün bilgilerin elimde. Ya tıpış tıpış geleceksin özür dileyeceksin, senin yüzünden iş yerinde rezil oldum millet bana bakıyor bu adam niya bağırıyor diye çünkü 10 kargodan 1 tanesini serhat taşıyor. Ya da o işten çıkacaksın. İşinizi yapmak istemiyorsanız müşterilere bağırıp racon kesecekseniz kargoculuk yapmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: