Hangi 4070 Ti modeli tercih edilmeli?

FSR kalite modunda bile görüntü bana göre çok bozuluyor.

Aga ben ekran kartı için 25'ten yukarı çıkamam; şimdi sen bana boşver nvidiayı, rx7900 xt mi al diyorsun? Bu arada ben bu konularda biraz cahil ve yeniyim, mevcut bilgisayarımın vrami 4 hatta.

Aga ben ekran kartı için 25'ten yukarı çıkamam; şimdi sen bana boş ver NVIDIA'yı, RX7900 XT mi al diyorsun? Bu arada ben bu konularda biraz cahil ve yeniyim, mevcut bilgisayarımın VRAM'i 4 hatta.

Evet. 7900 XT veya XTX almaya çalışın. Çok daha iyiler.

Aga ben ekran kartı için 25'ten yukarı çıkamam; şimdi sen bana boşver nvidiayı, rx7900 xt mi al diyorsun? Bu arada ben bu konularda biraz cahil ve yeniyim, mevcut bilgisayarımın vrami 4 hatta.
Evet. Sebebinide açıkladım önceki mesajlarımda, araştırırsanız argümanlarımın doğru olduğunu görebilirsiniz.

Evet. 7900 XT veya XTX almaya çalışın. Çok daha iyiler.
XTX' e kadar çıkarsa çok sağlam sistem toplaması gerekir bütçesini oldukça aşar. Mesela işlemciye 15k vermesi lazım darboğaz olmaması için vs.

Bence XTX alınabilir. Ama XTX en ucuz 25k Sapphire Pulse var. Sonraki en ucuzu 27k ile XFX. Sonra da en ucuzu 28k ile Sapphire Nitro+ Vapor. Bence 28K'ya Vapor'ya da 5K'ya Pulse alınmalı.

FSR kalite modunda bile görüntü bana göre çok bozuluyor.
DLSS ve FSR kalite modu dışında kullanılmamalı, kalite modunda gayet iyiler fakat dengeli de dahi görüntüde bozulmalar oluyor.
Kalite modunda bahsettiğiniz görüntü bozulmasını ben farketmedim bile, oyundan oyuna da değişiyor olabilir.
Hangi oyunlarda bariz bozulmalar gözlemlediniz?

Forza Horizon 5 de aşırı değil ama 1080p Extreme ayarda FSR kaliteye bile alınca bozulmalar oluyor. Ha 1-2 dakika sonra fark edilmez oluyor ama ne bileyim. Zaten FSR Ultra performans ayarı dalga geçmek amacıyla çıkarılmış. Görüntü 144P'den çok daha kötü hale geliyor. Oyunda araba mı sürüyorum At'a mı biniyorum belli olmuyor resmen. Saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…