Hangi 7900 GRE kart daha iyi?

PixelYamp

Centipat
Katılım
7 Nisan 2024
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar,

bir süredir ekran kartı araştırıyorum, 7800 XT ile 7900 GRE arasında git gel yapa yapa 7900 GRE de karar kıldım. Şimdi hangi modeli tercih etmem gerektiğine karar vermeye çalışıyorum.

Önümde 3 seçenek var;

PowerColor Hellhound - 24.700 TL

Sapphire Nitro+ - 23.800 TL

XFX MERC - 22.600 TL

Biraz incelemeye çalıştım, Powercolor 7900 GRE'de iyi iş çıkartmış gözüküyor, Nitroya göre yaklaşık 10 derece daha serin ve daha sessiz olduğunu yazmışlar. Fakat çok fazla güç çekiyormuş. Peki aradaki 1000 TL ye değer mi? Bilemedim..

XFX'in genel olarak yorumları iyi, 7900 özelinde bir şey bulamadım.

Gönlümden geçen Hellhound ama diğer modellerle arasında 1-2 bin oynuyor, diğer modeller markalarının en iyileri.

Çok ağırlıklı Single Player oyunları mümkün olduğunca iyi grafikler ile oynamak istiyorum.

Sizin fikrinizi almadan karar vermek istemedim, teşekkürler şimdiden :)
 
Tabii zevk meselesi ama görünüş olarak oyumu hellhound a verebilirdim ben :)

Evet evet esas sorum hangisi parasını daha çok hak ediyor aslında. O farklara değmez diyorsun yani. Teşekkür ederim cevap için :)
 
Bugün XFX Siparişi verecektim, incelemelerinide çok beğendim. Lakin indirime girince dayanamadım hellhound aldım 22.000 tl den. Destek için teşekkür ederim umarım beğenirim:)
 
Bugün XFX Siparişi verecektim, incelemelerinide çok beğendim. Lakin indirime girince dayanamadım hellhound aldım 22.000 tl den. Destek için teşekkür ederim umarım beğenirim:)
hocam 21.630TL'ye aldığınız kart Hellhound var. Memnun musunuz? rpm ve ısı değerli ne durumda? kart ne kadar ses yapıyor?
 
hocam 21.630TL'ye aldığınız kart Hellhound var. Memnun musunuz? rpm ve ısı değerli ne durumda? kart ne kadar ses yapıyor?
Hocam selamlar, ben çok memnunum, her oyunu ultra grafikte 4K oynuyorum hiç fan sesi duymadım. Benim oynadığım en zorlayacak oyunlar; RDR 2 / Elden Ring / Age Of / hadi bir de belki GTA 5.

RPM ve Isı değerleri için en başlarda takip ediyordum, denemeler yapıyordum, rakamları hatırlamıyorum ama rahatsız edici seviyeleri hiç ulaşmadığı için sonrasında takibi bıraktım.

Hocam memnun musunuz 7900 GRE'den Nitro+ almayı düşünüyorum i5 13400F ile kullanmak için.
Hocam görmemişim kusura bakmayın, muhtemelen kararınızı vermişsinizdir. Ben de Nitro+ ile Hellhound arasında kalmıştım, ikisi de çok güzel kartlar ikisinden de pişman olmazsınız. Benim içime Hellhound daha çok sinmişti onu almıştım.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı