Arkadas beleş istedi, free versiyonda iş görür.
170 TL para mı? 1 yıllık premium paket almak yerine gidip Beleş olan versiyonunu mu alacak? Kardeşim bu şekilde hayat ilerlemez.
Arkadas beleş istedi, free versiyonda iş görür.
K-Knks bu arada 10tlEki Görüntüle 1789649
170 TL para mı? 1 yıllık premium paket almak yerine gidip Beleş olan versiyonunu mu alacak? Kardeşim bu şekilde hayat ilerlemez.
Ben kendi sitesinden almayı tercih ederim. Ama beleş arayan arkadaş için daha ucuzu varmış. 10 TL'ye bu dönemde adam akıllı birşey bile alamıyorsun.
Ücretli maalesef kaspersky.Windows Defender yeterli bence, ama yine de öneririm. Kaspersky.
Free sürümünü şu anda kullanıyorum. Yeterli korumayı sağlıyor.Ücretli maalesef kaspersky.
Bitdefender.Şu anlık Windows Defender kullanıyorum. Daha önceden hep Avast kullandım ama en sonunda artık bilgisayarı kırma noktasına gelmiştim. Hep bir sol altta yok bilmem ne konumunuz açığa çıktı, yok casus yazılımlara karşı korumasızsınız falan da filan. Artık burama kadar gelmişti. En sonunda işi Windows Defender'a bıraktım. Halen de menunum, sizce Windows Defender kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa "Avast" dışında kullanmamı tavsiye ettiğiniz bir ücretsiz antivirüs programı var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Dostum aynı şeyBen kendi sitesinden almayı tercih ederim. Ama beleş arayan arkadaş için daha ucuzu varmış. 10 TL'ye bu dönemde adam akıllı birşey bile alamıyorsun.
Evet aynı şey olabilir ama satın alma işlemi için kullandığım kartı her yere yazmak istemiyorum. Diğer bir nedeni bu.Dostum aynı şey
İtemsatış ama siz bilirsiniz yinedeEvet aynı şey olabilir ama satın alma işlemi için kullandığım kartı her yere yazmak istemiyorum. Diğer bir nedeni bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.