Hangi Assassin's Creed oynanmalı?

Michael_Myers

Centipat
Selamlar. PS4 sahibiyim ve PS Plus extra kullanıyorum. Oyun kataloğunda Assassin's Creed'lerin çoğu bulunuyor. Daha önce hiç Assassin's Creed oyunu oynamadım ve izlediğimi de hatirlamiyorum bana hangi Assassin's Creed'i önerirsiniz? (alt tarafa olan oyunları bırakıyorum iyi sosyaller.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-12-23-12-46-043_com.scee.psxandroid.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2024-07-12-23-12-32-758_com.scee.psxandroid.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 68

The Ezio Collection iyidir hocam.

Ondan sonra hangisini oynamalıyım peki küçük sıralama yapmanız mümkün müdür?

Ezio Collection demişler ama hem grafikleri çok eski hem de oynanış mekanikleri sizi üzebilir. Revolution bile 2 saatin sonunda sildirdi bana kendini. Kişiden kişiye değişmekle birlikte Black Flag ile başlamanızı ve sonrasında Unity-Syndicate-Odyssey-Valhalla ile devam etmenizi önerebilirim.

Ondan sonra hangisini oynamalıyım peki küçük sıralama yapmanız mümkün müdür?

Kronolojik sıraya göre 3. oyun geliyor fakat tavsiye etmem. AC serisinin en sönük oyunlarından biri. Black Flag bakabilirsin. Sonrasında da Rogue, Unity, Syndicate ve son üçleme olarak devam edebilirsin.

Ezio serisini ve sonra Black Flag öneririm. Eğer güncel olsun derseniz Valhalla.

Yani eski olmasın çok GTA San Andreas Definitive Edition oynuyorum şu an kanser olmak üzereyim. Black Flag ile başlayıp Rogue-Unity-Syndicate oynasam tatmin eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…