Hangi Assassin's Creed oynanmalı?

Anladım teşekkürler bu aralar fena kanser etti beni eski oyunlar Black Flag, Syndicate ve Odyssey oynayacağım gibi duruyor başka önerisi olan arkadaş varsa beklerim.
Eğer Black Flag gemi kullanma anlamında keyif verir ama görevler hoşunuza gitmezse Rogue'u da deneyin. Dediğim gibi Rogue, Black Flag'in daha iyi görev ve hikayeli versiyonu sayılır. Ha tabii bir de Black Flag Hawaii ve çevresinde geçtiği için güneşli havada olduğundan daha korsan gibi hissettiriyor. Rogue ise buzullarla dolu bir bölgede geçtiğinden korsanlik hissi atmosferik açıdan verilemiyor.

Eğer Black Flag gemi kullanma anlamında keyif verir ama görevler hoşunuza gitmezse Rogue'u da deneyin. Dediğim gibi Rogue, Black Flag'in daha iyi görev ve hikayeli versiyonu sayılır. Ha tabii bir de Black Flag hawaii ve çevresinde geçtiği için güneşli havada olduğundan daha korsan gibi hissettiriyor. Rogue ise buzullarla dolu bir bölgede geçtiğinden korsanlik hissi atmosferik açıdan verilemiyor.

Teşekkürler. Valhalla ile Origins oynanır mı peki. Önceden yazmışsın bir şeyler ama tekrar sorayım dedim.

Teşekkürler. Valhalla ile Origins oynanır mı peki. Önceden yazmışsın bir şeyler ama tekrar sorayım dedim.
Origins, Odyssey ve Valhalla varken oynanmaz. Valhalla ise dediğim gibi ben nefret ederim ama bu oyuna ölüp biten bir tayfa olduğunun da farkındayım. Bu yüzden Valhalla tamamen senin denemene bağlı bir durum. Oyna, keyif alırsan devam et. Keyif almazsan devam etme çünkü sadece ana hikayeden ilerlesen bile 60-70 saat sürüyor o oyun.

Origins, Odyssey ve Valhalla varken oynanmaz. Valhalla ise dediğim gibi ben nefret ederim ama bu oyuna ölüp biten bir tayfa olduğunun da farkındayım. Bu yüzden Valhalla tamamen senin denemene bağlı bir durum. Oyna, keyif alırsan devam et. Keyif almazsan devam etme çünkü sadece ana hikayeden ilerlesen bile 60-70 saat sürüyor o oyun.

Valhalla'dan uzak durmaktan başka çare yok 70 saat oyunmu olur.

Ezio koleksiyonu + Black Flag oynasanız yeterlidir gerisi o kadar da iyi değil son üçleme zaten Assassin temasından çıkık oyunlar RPG olmuş oyunlardır.

Selamlar. PS4 sahibiyim ve PS Plus extra kullanıyorum. Oyun kataloğunda Assassin's Creed'lerin çoğu bulunuyor. Daha önce hiç Assassin's Creed oyunu oynamadım ve izlediğimi de hatirlamiyorum bana hangi Assassin's Creed'i önerirsiniz? (alt tarafa olan oyunları bırakıyorum iyi sosyaller.)

AC2 - Brotherhood - Revelations kesinlikle bitir hocam. Bunlar hikaye olarak serinin en iyisi. Bunların dışında AC3 - Black Flag - Syndicate de bitirebilirsin keyifli oyunlardır. Son üçlemede de Odyssey öneriyorum sadece. Bunların dışında Rogue - Unity - Origins - Valhalla oyunlarına da temasını seviyorsan bak. Hikayeleri çok iyi değil ama atmosferleri güzel.

Ezio Collection demişler ama hem grafikleri çok eski hem de oynanış mekanikleri sizi üzebilir. Revolution bile 2 saatin sonunda sildirdi bana kendini. Kişiden kişiye değişmekle birlikte Black Flag ile başlamanızı ve sonrasında Unity-Syndicate-Odyssey-Valhalla ile devam etmenizi önerebilirim.
Serinin hikayesi için oynanması şarttır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı