Hangi Assassin's Creed oyunu alınmalı?

Steamden Klasik sürümünü aldım şimdi iade etsem indirim bitecek. Oyunun kendisini oynayacağım eve gidince beğenirsem ayrı ayrı alırım artık.

Herkese teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
 
Bana göre çok kötü olanları yazayım size fikir olsun. Ac 1, Ac 3 ve Revelations'tan uzak durun derim. Ac 2 ve Black flag kesin alınmalı en iyileri. Diğerleri size kalmış Odysseyde iyidir bosslar eğlendirir, yetenek ağacı güzel geliştiğinizi hissettiriyor. Diğer oyunlar size kalmış.
 
Ben de Ezio üçlemesi var son oyununa geldim, hikâyesi gerçekten çok güzel sürükleyici ve Ezio kadar siz de intikam ateşini hissediyorsunuz revelations oyunun ortalarındayım bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum.😂 Unity, origins, odyssey de var bitince onlara başlayacağım.
 
Teşekkür ederim tavsiye için bu indirimden sonra yüksek ihtimalle zam geleceği için mecburen steamden aldım cüzdanda bakiye de vardı. Birdahaki alışverişlerimde aklımda olsun.

Arkadaşlar bir süre düşündükten sonra oynanış süresinin fazla olması ve saha yeni bir oyun olduğu için aynı zamanda AC'nin mekaniklerini sevdiğim için uzun süre oynayabileceğim Odyssey'i aldım. Paket olarak Standart versiyonunu almıştım önerisi olan var mı? Başka pakete gerek var mı? Oyunda ekstra eşya verilmesine gerek yok dlclerini de oynayacağım kesin değil.
Odyssey DLC almak isterseniz, tek tek almak yerine Odyssey Sezon Biletini indirimle satın alırsanız hem daha ucuza gelir hem de bütün DLC paketlerine ek olarak AC 3 Remastered + AC 3 DLC ile AC Liberation Remastered oyununa bedavadan sahip olursun. Oyunu Steam kütüphanenizden Ubisoft Connect ile bağdaştırırsanız Ubisoft kütüphanesine de eklenir. Oyuna girmek için bunu yapmak şarttır. Ek olarak oyunu Ubisoft kütüphanesine bağlarsanız oradan oyuna ait tüm bilgileri görebilirsiniz (Başarımlar, ödüller, DLC, oyun içerik mağazası vs vs). Ben Epic Games ile Odyssey Deluxe sürümü alıp Ubisoft kütüphanesine bağladım. Ubisoft Connect içerisinde indirim oldu, sezon biletini özel bir kupon aldım. AC 1 hariç serideki bütün oyunları tek bir sepette komik bir fiyata satın aldım. Valhalla 37₺'ye geldi. %50 indirim ile 83.25₺'ye inen Odyssey sezon bileti bana 24₺'ye geldi. İndirim ve kampanyaları kovalarsanız çok iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı