Hangi Assassin's Creed oyununu almalıyım?

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar 35 lira bütçem var ve Epic Games 60 lira kuponuyla beraber AC serisinden bir oyun almak istiyorum, daha önce hiç oynamadım hangi oyunu önerirsiniz?
1-Assassin's Creed 2 Deluxe Edition.
2-Assassin's Creed® III Remastered.
3-Assassin's Creed® Odyssey.
4-Assassin’s Creed® IV Black Flag™

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilik, RPG arıyorsan Odyssey, korsan teması istiyorsan Blackflag, klasik istiyorsan AC2. AC3 Remastered'a hiç bulaşma.

Odyssey gold alınca III remastered hediye geliyo repicde diye biliyorum. Origins ve odyssey öneririm epic kuponuyla indirimli alabilirsin.

Biraz daha modernlik istiyorsan Odyssey , kafa dağıtmalık girerim diyorsan Black Flag, Biraz daha nostalji yaşayayım Ac hikayesinin en klasik noktalarına bakayım diyorsan AC 2 deluxe. 3'ün remastered versiyonunu önermem ben şahsen sevmedim.

Klasikten kastınız nedir?
Kısaca açıklamak gerekirse sevgili Ubisoft AC 3'ten sonra orijinal Ac hikayesini biraz bozdu. Origins'ten sonra zaten o hikayenin temeli kaldı sadece başka bir şey yok. Ve de oyunlar eski olduğu için nostaljik.

Anladım, nostaljik oyunları seviyorum Assassin's Creed 2 Deluxe Edition alacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…