Hangi banka kartını alınmalı?

Neden yukarıda birisi önermişti onu.
Öncelikle kartın şifresi nedense ayarlanmıyor. Uygulama üzerinden zaten yapılmıyor, SMS ile yapmak istersem doğru girdiğim bilgilerin yanlış olduğunu söylüyor. Şifre ayarlayamadığım için ATM işlerimi QR kod ile yapmak zorunda kalıyorum. Arada bir kartın içindeki para kilitlenip kalıyor. Bankanız şu işlemi reddetti veya yetersiz bakiye hatası falan alıyorum.

18 yaş altı için mobil bankacılığı özgür bırakan ve borsa gibi yerlere girebildiğimiz Akbank mantıklı bir seçenek.

Vadeli ve vadesiz iki ayrı hesap temeli var. Ama senin açacağın hesap vadesiz olacak. Banka çalışanı halleder zaten. İlk imza ile banka hesabın senin adına oluşacak ama babanın imzası üstünde olacak. Yaşın 18 olduktan sonra, bankaya dahi gitmene gerek yok, direkt senin üstüne geçiyor hesap.

Amacin eskiden kullandigin yok efendim Papara'dir, Ininal'dir, Paycell'dir falan gibi turlu turlu seylerle ugrasmak istemiyorsan ve sadece yatirdigin parayi kullanmak istiyorsan, para islemlerinde komisyon kesmeyen Enpara oneririm. Ustelik bankaya gitmeden evden actim hesabimi. Kredi karti konusunda tecrubem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı