Hangi basketbol ayakkabısı daha iyi?

EmirElÇapo

Decapat
Daha fazla  
Hangisi daha iyi veya başka seçeneğiniz varmı?

Kyrie 7
Kyrie 8
Jordan 4
Lebron 19

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi daha iyi veya başka seçeneğiniz var mı?

Kyrie 7
Kyrie 8
Jordan 4
Lebron 19.

Bu ayakkabıların birçoğu artık karaborsa veya 2.el. Sıkıntı çıkabilir.
1-2 oynuyorsanız luka 2
3 oynuyorsanız luka 1-witness 8 veya sneakerstr gibi yerlerde lebron 20 olabilir.
4-5 için zion 2-freak 5 olabilir.

Bu ayakkabıların birçoğu artık karaborsa veya 2.el. Sıkıntı çıkabilir.
1-2 oynuyorsanız luka 2
3 oynuyorsanız luka 1-witness 8 veya sneakerstr gibi yerlerde lebron 20 olabilir.
4-5 için zion 2-freak 5 olabilir.
Hocam yeni başladım ondan dolayı mevki fark etmez.

175 6513 yaş.

Hocam kyrie 7 aldım daha şimdi iyi midir?

Kaça aldığına bağlı? Şimdi gidip de 3000TL liraya aldıysan temiz kazık yedin derim çünkü bence çünkü çoğu kyrieler artık defolu veya çakma.

Kaça aldığına bağlı? Şimdi gidip de 3000TL liraya aldıysan temiz kazık yedin derim çünkü bence çünkü çoğu kyrieler artık defolu veya çakma.

1450 gibi bir fiyata (yine aynı yerden kyrie 7 almıştım küçük geldiği için değiştim ondan kaliteli ve temiz olduğunu biliyorum)

Son düzenleme:
1450 gibi bir fiyata (yine aynı yerden kyrie 7 almıştım küçük geldiği için değiştim ondan kaliteli ve temiz olduğunu biliyorum)
Nerden aldınız ayrıca kyrie 7 ve 8 bulmak neredeyse imkansız ve ayrıca türkiye piyasasında çoğu artık çakma lebron 19 ağır gelir gt cut gibi ayakkabılara bakmanı tavsiye derim guard ayakkabıları giy youtubedan araştırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…