EyupİtİsNoob Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir?
Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #2 Her markanın kötü bir ürünü olabiliyor, hiçbiri kusursuz değil bence.
heturan53 Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 399 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 EyupİtİsNoob dedi: Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir? Genişletmek için tıkla... ASUS, MSI, Lenovo.
EyupİtİsNoob dedi: Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir? Genişletmek için tıkla... ASUS, MSI, Lenovo.
Muhammet Halit Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #4 MSI, Lenovo'nun bazı hazır PCleri, ama hazır sistemler çok daha ucuz.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 EyupİtİsNoob dedi: Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir? Genişletmek için tıkla... Dostum markadan pek anlamam ama PC alcaksan kesinlikle toplama alınız. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
EyupİtİsNoob dedi: Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir? Genişletmek için tıkla... Dostum markadan pek anlamam ama PC alcaksan kesinlikle toplama alınız.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Eylül 2022 #6 Hiç bir marka iyi veya kötü değildir. Hepsinin hem iyi hem kötü ürünleri vardır. Mantıklı bir soru değil.
Hiç bir marka iyi veya kötü değildir. Hepsinin hem iyi hem kötü ürünleri vardır. Mantıklı bir soru değil.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 1 Eylül 2022 #7 ASUS, MSI, Lenovo, HP. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
heturan53 Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 399 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #8 Prime777 dedi: Her markanın kötü bir ürünü olabiliyor, hiçbiri kusursuz değil bence. Genişletmek için tıkla... Marka bilgisayarlardan sormuyor mu ben mi yanlış anladım?
Prime777 dedi: Her markanın kötü bir ürünü olabiliyor, hiçbiri kusursuz değil bence. Genişletmek için tıkla... Marka bilgisayarlardan sormuyor mu ben mi yanlış anladım?
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 1 Eylül 2022 #9 EyupİtİsNoob dedi: Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir? Genişletmek için tıkla... Lenovo MSI ASUS size sorun yaşatmaz Monster almayın kesinlikle kullandıkları işlemci dışında her şey kalitesiz kasa olsun vb.
EyupİtİsNoob dedi: Biliyorsunuz ki Turbox gibi bilgisayar markası olanlar pişman oluyor. Acaba hangi bilgisayar markaları rezalet değildir? Genişletmek için tıkla... Lenovo MSI ASUS size sorun yaşatmaz Monster almayın kesinlikle kullandıkları işlemci dışında her şey kalitesiz kasa olsun vb.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 1 Eylül 2022 #10 WaxyLocket dedi: Lenovo MSI ASUS size sorun yaşatmaz Monster almayın kesinlikle kullandıkları işlemci dışında her şey kalitesiz kasa olsun vb. Genişletmek için tıkla... Abra serisi dışında.
WaxyLocket dedi: Lenovo MSI ASUS size sorun yaşatmaz Monster almayın kesinlikle kullandıkları işlemci dışında her şey kalitesiz kasa olsun vb. Genişletmek için tıkla... Abra serisi dışında.