Şu ana kadar çıkan en iyi otobüs simulasyonu. Ondan iyisi yok. Evet grafik ve optimizasyon çöp ama o oyuna hiçbir otobüs oyununu değişmem. Zamanında indirimde 95TL'ye almıştım 2 sene önce mi ne iyi ki de almışım.
Biliyorum zor ama tek seçim hakkı var. Ya da 2 olsun çünkü liste sağlam. Eğer şıklardan ayrı olarak gelecekte çıkmasını, tasarlanmasını istediğiniz oyun varsa yazabilirsiniz.
Şu ana kadar çıkan en iyi otobüs simulasyonu. Ondan iyisi yok. Evet grafik ve optimizasyon çöp ama o oyuna hiçbir otobüs oyununu değişmem. Zamanında indirimde 95TL'ye almıştım 2 sene önce mi ne iyi ki de almışım.
Listedekilerden en çok Fallout 5 yapılsın isterdim. Zira Fallout 3 hayal kırıklığıydı. Liste dışından diyecek olursam Prototype 3 yapılmasını istediğim oyunlardan biri. Liste içinden bir de Witcher 4 isterim ama optimizasyonu çok iyi olmalı ve doğal Linux desteği olmalı, İşte oyun dediğin budur...
Liste dışından NFS Underground 3, most wanted 2005'in devamı olacak yeni bir most wanted, NFS Carbon 2, The Run 2 ve yeni bir NFS Hot Pursuit isterdim.
Yine liste dışından Lotr BFME 3 yapılsın isterdim. Bioshock 1 ve 2 Remake yapılsın isterdim. Mirror's Edge 1 gibi güzel olacak yeni bir Mirror's Edge isterdim. Beyond Two Souls 2 ve Remember Me 2 yapılsın isterdim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.