sayaka
Centipat
Daha fazla
Hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum. Sınava 2 ay gibi kısa bir süre kalmış ve ben artık kendime bir bölüm hedefi koymak istiyorum. Her türlü geleceği olan bölüme (içinde matematik olmayan) açığım fakat internette, forumlarda hangi bölümü aratırsam aratayım hepsinde bölümden soğutan milyon tane yorum okuyorum. Bir bölüm görüyorum, araştırıyorum içime siniyor tamam ben bunu okuyabilirim diyorum sonra forumlara bakayım okuyan insanlar ne yazmış diyorum ve okuduğum an o bölümden uzaklaşıyorum.
Yok bu bölüm şöyle kötü, bu bölüm pişmanlıktır, yok işsiz kalırsın, yok aklım olsa yazmazdım falan. Yüzlerce bölüm var hepsi mi kötü Allah aşkına? Artık hevesimde kalmadı, sınavdan sonra ne seçeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Neyse, içimi döktüğüm için biraz daha iyi hissediyorum. Herkese iyi sosyaller.
Yok bu bölüm şöyle kötü, bu bölüm pişmanlıktır, yok işsiz kalırsın, yok aklım olsa yazmazdım falan. Yüzlerce bölüm var hepsi mi kötü Allah aşkına? Artık hevesimde kalmadı, sınavdan sonra ne seçeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Neyse, içimi döktüğüm için biraz daha iyi hissediyorum. Herkese iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: