Hangi bölümü seçmeliyim?

XFG

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Eşit ağırlık sıralamam 450 bin geldi. Şu anda çok kararsızım ve kafam karışık. Başka şehirde okumak isterdim fakat kira, fatura derdi beni sıkıntıya sokuyor. Kendi memleketimde akrabalarım var. Normalde YBS istiyordum lakin tutmuyor. Kendi memleketimdeki üniversite de bu bölümlerden birini seçip, evden kendimi yazılım alanından geliştirsem nasıl olur? Görseldeki bölümlerden (dil hariç) hangisi veya hangileri daha mantıklı? Memleketimde akrabalarım orada olduğu için kira, fatura gibi sıkıntılar yok. O açıdan rahatım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240721_144534_Chrome.png
    Screenshot_20240721_144534_Chrome.png
    397,6 KB · Görüntüleme: 86
Herkese merhaba, arkadaşlar. Eşit ağırlık sıralamam 450 bin geldi. Şu anda çok kararsızım ve kafam karışık. Başka şehirde okumak isterdim fakat kira, fatura derdi beni sıkıntıya sokuyor. Kendi memleketimde akrabalarım var. Normalde YBS istiyordum lakin tutmuyor. Kendi memleketimdeki üniversite de bu bölümlerden birini seçip, evden kendimi yazılım alanından geliştirsem nasıl olur? Görseldeki bölümlerden (dil hariç) hangisi veya hangileri daha mantıklı? Memleketimde akrabalarım orada olduğu için kira, fatura gibi sıkıntılar yok. O açıdan rahatım.
Hocam gerçekleri söylemek gerekirse bu bölümler arasında biraz kurtarır dediğim varsa o da işletmedir. Bu sıralamayla kendinizi çok çok geliştirmeniz gerekir diğer üniversite mezunlarının seviyesine gelebilmek için.

Hocam gerçekleri söylemek gerekirse bu bölümler arasında biraz kurtarır dediğim varsa o da işletmedir. Bu sıralamayla kendinizi çok çok geliştirmeniz gerekir diğer üniversite mezunlarının seviyesine gelebilmek için.

Günümün çoğu yazılımla uğraşmaya gidecek hocam zaten. Onu biliyorum. Ama dediğim yapılır mı?

Günümün çoğu yazılımla uğraşmaya gidecek hocam zaten. Onu biliyorum. Ama dediğim yapılır mı?
Evden kendinizi geliştirmek çok kolay. Sadece gerçekten hevesli olmanız gerekiyor o kadar.

Merhaba @XFG. Eşit Ağırlık 450.000 sıralama ile Selçuk Üniversitesi Moda Tasarımı, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi, ve Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Merhaba @XFG. Eşit ağırlık 450.000 sıralama ile Selçuk Üniversitesi moda tasarımı, Selçuk Üniversitesi ziraat fakültesi tarım ekonomisi, ve Selçuk Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Yaptım. Yeni medya ve iletişim okuyacağım yeni bölüm zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı