Hangi CoD oyunlarının Remastered versiyonu var?

onurtepe_t

Picopat
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Call of Duty Modern Warfare serisini oynadım (remastared olmayanları). Şimdi bu CoD'un hangi oyunlarının remastaredi var? Kafam karıştı. 2019'da çıkan bir Modern Warfare var. Ama diğerleri? 2'nin var mı mesela? Aydınlatırsanız sevinirim. Ona göre indireceğim.
 
2007'de çıkan Modern Warfare'ın ve 2009'da çıkan Modern Warfare 2'nin yenilenmiş sürümleri mevcut. Başka Remastered sürüm CoD oyunu yok. 2019'da çıkan Modern Warfare ise "Re-Boot" yemiş CoD oyunu, diğer Modern Warfare oyunlarıyla bir alakası yok.

Anladağıma göre 2019 da çıkan başka bir kesede ele alınan bir oyun. Onun haricinde 1 ve 2'nin remastaredi var. Ve sizce 1 ve 2'nin remastaredini oynayayım mı? Çok farkı var mı?
 
Şahsen Remastered yapılan oyunlara hiç sıcak bakmıyorum. Bu yüzden de CoD'ların Remastered oyunlarını oynamadım. Oyunların orijinal sürümleri bile günümüzde hala oynanabilir seviyede, eksik kalır yanı yok. Oynayacaksan orijinal hallerini oynamanı öneririm.

Orjinalleri oynadım zaten. Remastaredların videolarına baktığımda da menü harici fark göremedim büyük ihtimalle oynamam. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı