Hangi Config dosyası işlemci için uygundur?

RAM
8 GB
Ekran kartı
R9 270x 2GB
Anakart
M5A99xEvo
İşlemci
Amd Fx-6100 3.3 Ghz
Merhaba. Yavaştan ilerleyerek kurulum işlemlerine adım atmaya başlayacağım. Makaleden yardım alarak sorum şu şekil de USB belleğime EFI klasörünü attıktan sonra Config'ler bölümüne gelip AMD serisini seçtim karşıma çıkan Config plist uzantılı dosyalar böyle bunlardan hangisi modelim için uygundur? Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• config.jpg
    465,9 KB · Görüntüleme: 44

Üzerinde Bulldozer_Jaguar 6 çekirdek yazan config dosyasını seçmelisiniz.

Üzerinde bulldozer_jaguar 6 çekirdek yazan Config dosyasını seçmelisiniz.

Yorumunuzu göremedim kusura bakmayın bir sorum olacak Config dosyasının adını tamamen silip config.plist olarak adlandırmam yeter mi yoksa adlandırma işlemini hallettikten hemen sonra Config dosyasını flash bellek içerisinde başka bir konuma mı taşımam gerekiyor araştırdım fakat net bir bilgiye ulaşamadım çoğu yarım yamalaktı ne yazık ki.

Evet, adını config.plist şeklinde değiştirmeniz gerekiyor. Ayrıca o dosyayı EFI>OC bölümüne taşımanız gerekmekte.

Evet, adını config.plist şeklinde değiştirmeniz gerekiyor. Ayrıca o dosyayı efı>oc bölümüne taşımanız gerekmekte.

Bu arada forum da belirtilen makaleler de gereken BIOS ayarları anakartım eski olduğu için bir çok seçenek yok bir kaçı hariç bir sorun çıkarır mı boot etmeden önce?

Son düzenleme:
Bu arada forum da belirtilen makaleler de gereken BIOS ayarları anakartım eski olduğu için bir çok seçenek yok birkaçı hariç bir sorun çıkarır mı boot etmeden önce?

Çıkarmaz, siz sadece bulunan ayarları yapın.

Tamamdır o zaman yarın bir deneyeyim BIOS ayarlarını tekrardan gözden geçirip boot ederken hata falan yaşarsam buraya ya da yeni bir konu açarım teşekkürler şimdilik.

Merhaba kurulumu yapabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…