Hangi dizi ile animeye başladınız?

FurkanAltun

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2018
Mesajlar
8.703
Makaleler
2
Çözümler
29
Yer
İzmir
Soru başlıktaki gibi net. Ben Sword Art Online ile başlamıştım animeye :) Profil resmimden de anlarsınız zaten Kirito'yu severim :D Sizin de animeye başladığınız dizileri merak ettim. Bu konuda anime de önerebilirsiniz. Doğaüstü güç içeren animelere bayılıyorum ben.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abim askere gittiğinde bilgisayara nasıl oyun yükleyeceğimi bilmiyordum ve o zamanlar televizyonumuzda Cartoon Network olmadığı için çizgi film de izleyemiyordum ve sıkıntıdan patlıyordum. Sonra internetten çizgi film izleyeyim diyerekten biraz araştırdım, Türkanime'yi buldum. Orda da Naruto'yu gördüm, biraz izledim ve hoşuma gitti izlemeye devam ettim. Naruto'yu bitirdim, Naruto Shippuden'de ise 200'lü bölümlere kadar gelip bıraktım. Çünkü o zamanlar güncel olarak devam ettiğinden her bölüm için 1 hafta beklemeyi sevmediğim için bıraktım. Sonra One Piece'e başladım, onda da o zamanlar güncel olan 500'lü bölümlere yetişip bıraktım. Uzun bir süre anime izlemedikten sonra (5-6 yıl filan) geçen yıl Facebook'da Angel Beats'ın olduğu bir gönderi/caps karşıma çıktığında bir izleyeyim uzun zamandır anime izlemiyorum dedim, sonra devamı geldi. Son bir-bir buçuk yıl içerisinde de 100'den fazla anime bitirdim.
 
Birisinin tavsiyesi ve Steam'de sürekli oyununu oynadığımı görmem üzerine Clannad ile başladım, Clannad after story ile devam ettim. Angel Beats ile sonlandırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı