Hangi dizüstü bilgisayar mantıklı?

elcas

Hectopat

Donanımlarına baktığımız zaman hepsi aynı olmasına rağmen 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişen bu marka modeller arasında seçim yapmam gerekiyor. DP çıkışı lazım, ekran en az 120 Hz lazım, ısınma sorunu az olmalı.

Üstadlar yardım edin. Alacağım bilgisayarın üstüne 1500 TL'ye AOC monitör ve 1500 TL'ye G27 direksiyon alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tulpar’ı 6 aydır kullanıyorum. Reklamda söylediği gibi oynayamadığım yok 😅 şaka bir yana, bende çok araştırıp almıştım. Şaşırtmadı. Son derece memnunum. Ekran mükemmel, 1660Ti zaten çoğu sistemde ısınma sorunu yaşamıyor.

Hocam bu laptoplar zaten üst düzey her oyunu açarlar. Yani durumun çok müsaitse bir şey diyemem ama bence Tulpar T7 V19.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu iyi.
hocam ürün yok stokta. ayrıca sıcaklığının çok üst düzey olduğundan ve parçaların bir bütün olarak stabil olmadığından sıkıntı çıkarır diye korkuyorum. açıkcası MSİ almadan önce bir monster maceram oldu. berbat bir müşteri ilişkileri var. 3 ay parasını ödediğim ürünü alamadım. iadeyi 6 ayda zor aldım. firmaya güvensem tek seçenek monster olurdu.
bu fiyatlara çıkmışken daha da çıkacağım dedim ve en iyisini aldım. asus rog g731 2060 lı makina 12350 ye geldi. 10 gündür çok memnunum. tavsiye ederim.
bu fiyatlara çıkmışken daha da çıkacağım dedim ve en iyisini aldım. asus rog g731 2060 lı makina 12350 ye geldi. 10 gündür çok memnunum. tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı