Furkan Arkan Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 26 8 Ağustos 2023 #1 Monitör Viewsonic VX2418C ViewSonic VX2418C ve Zotac GeForce GTX 1650 ekran kartım var. 165 Hz ve G-Sync özelliğini kullanmak için DP kablosu arıyorum, ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
ViewSonic VX2418C ve Zotac GeForce GTX 1650 ekran kartım var. 165 Hz ve G-Sync özelliğini kullanmak için DP kablosu arıyorum, ne önerirsiniz?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.222 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 8 Ağustos 2023 #3 Furkan Arkan dedi: ViewSonic VX2418C ve Zotac GeForce GTX 1650 ekran kartım var. 165 Hz ve G-Sync özelliğini kullanmak için DP kablosu arıyorum, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... HDMI'yla da kullanabilirsin. KafadanKontak dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 60Hz destekliyor.
Furkan Arkan dedi: ViewSonic VX2418C ve Zotac GeForce GTX 1650 ekran kartım var. 165 Hz ve G-Sync özelliğini kullanmak için DP kablosu arıyorum, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... HDMI'yla da kullanabilirsin. KafadanKontak dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 60Hz destekliyor.
Furkan Arkan Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 26 8 Ağustos 2023 #4 KafadanKontak dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 165 hz için sormuştumda bu 165 hz destekliyor mu Anions dedi: HDMI'yla da kullanabilirsin. 60Hz destekliyor. Genişletmek için tıkla... HDMI takılı şuanda en fazla 144hz veriyor
KafadanKontak dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 165 hz için sormuştumda bu 165 hz destekliyor mu Anions dedi: HDMI'yla da kullanabilirsin. 60Hz destekliyor. Genişletmek için tıkla... HDMI takılı şuanda en fazla 144hz veriyor
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 8 Ağustos 2023 #5 Furkan Arkan dedi: 165 Hz için sormuştumda bu 165 Hz destekliyor mu? HDMI takılı şu anda en fazla 144Hz veriyor. Genişletmek için tıkla... Kalbini kırmak istemem ama 144Hz le 165Hz arasındaki farkı gözle göremezsin o yüzden para harcamaya gerek yok.
Furkan Arkan dedi: 165 Hz için sormuştumda bu 165 Hz destekliyor mu? HDMI takılı şu anda en fazla 144Hz veriyor. Genişletmek için tıkla... Kalbini kırmak istemem ama 144Hz le 165Hz arasındaki farkı gözle göremezsin o yüzden para harcamaya gerek yok.
Furkan Arkan Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 26 8 Ağustos 2023 #6 Anions dedi: Kalbini kırmak istemem ama 144Hz le 165Hz arasındaki farkı gözle göremezsin o yüzden para harcamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tek Hz için değil de bir de G-Sync özelliği HDMI ile olmuyor DP kablosu lazım o yüzden sordum
Anions dedi: Kalbini kırmak istemem ama 144Hz le 165Hz arasındaki farkı gözle göremezsin o yüzden para harcamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tek Hz için değil de bir de G-Sync özelliği HDMI ile olmuyor DP kablosu lazım o yüzden sordum
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.222 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 Anions dedi: HDMI'yla da kullanabilirsin. 60Hz destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yanıldım pardon. Bunun destekleyen bir modeli vardı. O sandım. https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Display-Port-Kablo-Metre/dp/B088H5JTJ7/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=X45EXT3IUFQV&keywords=ugreen+dp&qid=1691497613&sprefix=ugreen+d%2Caps%2C158&sr=8-5 Furkan Arkan dedi: Tek Hz için değil de bir de G-Sync özelliği HDMI ile olmuyor DP kablosu lazım o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... G-sync için DP olması daha sağlıklı olur. Eğer bütçe konusunda sıkıntın yoksa ben 2K 165 HZ G-sync destekleyen şu kabloyu kullanıyorum: https://amzn.eu/d/asbPMIP
Anions dedi: HDMI'yla da kullanabilirsin. 60Hz destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yanıldım pardon. Bunun destekleyen bir modeli vardı. O sandım. https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Display-Port-Kablo-Metre/dp/B088H5JTJ7/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=X45EXT3IUFQV&keywords=ugreen+dp&qid=1691497613&sprefix=ugreen+d%2Caps%2C158&sr=8-5 Furkan Arkan dedi: Tek Hz için değil de bir de G-Sync özelliği HDMI ile olmuyor DP kablosu lazım o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... G-sync için DP olması daha sağlıklı olur. Eğer bütçe konusunda sıkıntın yoksa ben 2K 165 HZ G-sync destekleyen şu kabloyu kullanıyorum: https://amzn.eu/d/asbPMIP