Dediğimi uygula, bilgisayarını kapatıp aç ve tekrar oyuna gir. Bu sefer bilgisayarın 1050'yi kullanacak ve daha yüksek performans alacaksın.
anladım peki oyunlarda otomatik olarak sadece 1050yi kullanma ayarı yapamaz mıyım?Dediğimi uygula, bilgisayarını kapatıp aç ve tekrar oyuna gir. Bu sefer bilgisayarın 1050'yi kullanacak ve daha yüksek performans alacaksın.
biliyorum çok eski bir konu ama bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildin mi ?anladım peki oyunlarda otomatik olarak sadece 1050yi kullanma ayarı yapamaz mıyım?
Bu arada dediğinizi yaptım... HD630 u devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlattım. Oyuna giriş yaptığımda 05-06 fps aldım. @Jira
Biliyorum çok eski bir konu ama bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildin mi?
Amd kullanıyorumNVIDIA denetim masası>3D ayarların yönetilmesi>program ayarları>ekle deyip istediğin programı seç.
Genel ayarları da Max. Performansı tercih et şeklinde ayarlamalısın.
biliyorum çok eski bir konu ama bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildin mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.