Hangi ekran koruyucu alınmalı?

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, yeni bir telefon aldım, ekran koruyucu taktıracağım ama bu ekran koruyucular ekranın dokunma hissini yok ediyor. Yani orijinal ekrana dokunurken daha güzel bir hissi varken koruyucu cam ile o kaygan ekrana dokunma hissi gidiyor, sanki pencere camına dokunur gibi bir his oluyor. Onun için hangi camı taksam daha etkili ve kaliteli bir his verir? Nano cam diye de bir şey var, o tam olarak ne oluyor?

Ekran altı parmak izi varsa ki büyük ihtimalle vardır. Parlak ekran koruyucu jelatin kestirin bir telefoncudan. Çizilmeye karşı etkili sadece ama en iyi etkiyi veriyor. Cam kullanma taraftarı değilim.

Ekran altı parmak izi varsa ki büyük ihtimalle vardır. Parlak ekran koruyucu jelatin kestirin bir telefoncudan. Çizilmeye karşı etkili sadece ama en iyi etkiyi veriyor. Cam kullanma taraftarı değilim.

Kırılmayı çatlamayı önlemez o ama. Normal camlar da yine pek etkili olmasa da az çok koruyor. Jelatin hiç korumuyor. Ekran altı parmak izi camda calışmaz mı ki? Kaliteli bir cam markası falan bulsam?

Kırılmayı çatlamayı önlemez o ama. Normal camlar da yine pek etkili olmasa da az çok koruyor. Jelatin hiç korumuyor. Ekran altı parmak izi camda calışmaz mı ki? Kaliteli bir cam markası falan bulsam?
Çalışır elbette ama her türlü hassasiyeti azalacaktır. Ben şahsen cam yerine jelatini daha çok kullanıyorum. Hem ekranın güzelliğini etkilemiyor hem de çizilmeye karşı koruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı