Hangi Fallout oyunundan başlanmalı?

nirvanuh

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston M.2 SSD
Ekran kartı
AMD Radeon RX 5500XT
Anakart
Asus ROG b250g Strix Gaming
İşlemci
İntel i7 6. nesil
Fallout oyun serisine başlamak istiyorum. Tüm Skyrim serisini bitirdim ve çok hoşuma gitti. Fallout New Vegas oyununu çok önermişlerdi. Fakat oyundaki o çöl atmosferini çok beğenmiyorum. Daha çok ormanlık alanlarda geçen bir Fallout oyunu oynamak istiyorum. Fallout 76 oyununu çoğu kişi önermiyor ama aradığım atmosfer orada çok güzel işlenmişe benziyor. (Özellikle Easter Egg olarak) Hangi oyunla başlamamı istersiniz? (Hikaye alanında çok gözüm yok. Açık dünyada gezmek ve lootlanmak, o sırada karşıma çıkan rasgele olaylar beni daha çok eğlendiriyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Rastgele bir Fallout oyunundan girmiş olabilirsin şu ana kadar fakat ben yine de açıklayayım diğer arkadaşlar okur falan belki, şimdi ilk iki oyun çok eski ben bile atladım ama çok boş vaktiniz varsa ve o eskiliğe katlanacaksanız oynayın, ilk iki oyun dışında asla New Vegas ile başlayıp 3'e geri dönmeyin çünkü atmosferi bayabilir yani ilk iki oyun oynanacaksa önce onlar sonra 3, New Vegas ve 4 şeklinde gidilmeli, ilk iki oyun yoksa da yine 3, New Vegas ve 4 şeklinde gidilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…