2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 19 Mart 2021 #11 Türk Telekom yüzünden bir ara kendime bıçak sokacaktım. Komşum Netspeed kullanıyor ve memnun. Bu firmaların performansı yerden yere değişiyor sanırım. Ben gözdem şimdilik Netspeed.
Türk Telekom yüzünden bir ara kendime bıçak sokacaktım. Komşum Netspeed kullanıyor ve memnun. Bu firmaların performansı yerden yere değişiyor sanırım. Ben gözdem şimdilik Netspeed.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 19 Mart 2021 #12 Xallt dedi: Sırasıyla comnet Kablonet NetSpeed Millenicom TurkNet. Genişletmek için tıkla... Netseed ile Vodafone fiyatlar aynı gibi Vodafone önerir misiniz? Dreamy Bull dedi: TurkNet veya speednet. Genişletmek için tıkla... Speednet çok pahalı TurkNet'de müşteri hizmetleri sıkıntılı.
Xallt dedi: Sırasıyla comnet Kablonet NetSpeed Millenicom TurkNet. Genişletmek için tıkla... Netseed ile Vodafone fiyatlar aynı gibi Vodafone önerir misiniz? Dreamy Bull dedi: TurkNet veya speednet. Genişletmek için tıkla... Speednet çok pahalı TurkNet'de müşteri hizmetleri sıkıntılı.