Steam Hangi GTA 5 paketi alınmalı?

GTA 4'ün üstüne,teknik anlamda hiçbir yenilik göremediğim için yazdım.
Fiziklerin geriye gitmesinde ki sebep oyuncu topluluğuna daha basit ama keyifli bir oynanış vermesinden kaynaklı. Story için değil de daha çok Online için yapılmışta olabilir. Mesela RDR2'nin ana hikaye kısmında karakter kontrolleri daha oturaklı iken Online kısımda daha hızlandırılmış animasyonlar eklendi. GTA 6 içinde bu tarz farklı seçimlerin olduğu fizik hesaplamaları görebiliriz.
Onun dışında eksiği yok diyebiliriz. Açık dünya, görev tasarımları, hikaye işleyişi ve içerik anlamında baya yol ilerlerdi.
Satış rakamlarına da bakarsak kitleyi epeyce memnun etmiş gözüküyor.

Ben GTA 4 ile kıyasladığım için çok eksik buluyorum. Online kısmını bilemem, hiç oynamadım. Belki de online sayesinde böyle popüler...

Ben GTA 4 ile kıyasladığım için çok eksik buluyorum. Online kısmını bilemem, hiç oynamadım. Belki de online sayesinde böyle popüler...
Bulabilirsin yani kişisel zevk. GTA 4 biraz daha dramatik ve gerçekçi bir oyun. Bana da aşırı mafya oyunu gibi hissettiriyor. Benim de sevdiğim bir oyun GTA 4. 100 saate yakın bir süre harcamışımdır.

Evet popüler olmasında ki en büyük sebep Online. Çok büyük bir gelir kaynağı. Biraz da şirket gözünden düşünmek lazım. Bir bildikleri vardır elbet gerçekten kötü olsaydı bu Online olmasa dahi bu başarıyı yakalayamazdı. GTA 4 güncel olarak 28 milyon kopya satmış. GTA 5 210 milyon kopya satmış. Online oyun içi gelir bakımından evet zirvede ama Online olmasa dahi yine de çok yüksek bir satış rakamı olurdu. GTA 6 daha erken çıkabilirdi de orası ayrı. Teknoloji daha ilerlediği için bu kadar fazla sattı diyebilirsin belki ama GTA 4'ten 4 yıl önce çıkan San Andreas bile 30 milyon kopya satmış.

Anlıyorum evet. GTA 5 birazda yayıncılar sayesinde bu kadar sattı bence. Birçok kez oyunun online kısmının, ekiple çok eğlenceli olduğu söylendi ve herkes oyunu satın aldı. Demek istediğim, şu an çoğunluk GTA 6'da, GTA 4'ün teknik kalitesini bekliyor ve GTA 5'ten bahseden yok. Buna rağmen bu kadar satması, online sayesindedir.

Bana gta 5 versene

İlginç. Oyunun sevilecek bir tarafı yok bana göre. Bir tane örnek verebilir misin dostum oyunun şu özelliği çok güzel gibisinden ?
Online olması

İlginç. Oyunun sevilecek bir tarafı yok bana göre. Bir tane örnek verebilir misin dostum oyunun şu özelliği çok güzel gibisinden ?
Online var ben şahsen diğer oyunlarda online görmedim oyun hakkında ne düşünüyorum hikayeye göre online da daha çok içeri girilebilecek tarafı var adamlar sırf bu insanlar 31 çeksin diye strpriz eklemiş hani oyundaki araçları başka yerde görmedim grafik kalitesi oyundaki karakter sayısı istediğin modu ekleyebiliyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…