GTA 5'i az önce sildim. Bana göre GTA serisinin en kötü oyunu olabilir. GTA 4'ün üzerine hiçbir şey konulmamış ve hatta tam tersine oyun daha kötü olmuş. Fizikler berbat, araba sürüş berbat, ağırlık yok, kazalar berbat... Say say bitmez. Almaya değmez bence.
GTA 5'i az önce sildim. Bana göre GTA serisinin en kötü oyunu olabilir. GTA 4'ün üzerine hiçbir şey konulmamış ve hatta tam tersine oyun daha kötü olmuş. Fizikler berbat, araba sürüş berbat, ağırlık yok, kazalar berbat... Say say bitmez. Almaya değmez bence.
Mart ayındaki bahar indirimine kadar bekleyin şu an fiyatı yüksek sonra en dolusunu alırsınız.Merhaba, ben şimdi GTA 5 alacagım Steam'den ama hangisi alacağım bilmiyorum.
GTA 5'in açık dünyasını çok boş buldum ve eğlenceli değil. Yani yapacak hiçbir şey yok gibi. Evet düşünceler değişir tabi.Kişiden kişiye değişir hocam, ben GTA 4'ü daha bitireli 2 hafta olmuş biri olarak söylemem gerekirse GTA 4'ü hiç beğenmedim. Ama GTA 5 i toplam 11 kere bitirdim ve hepsinde aynı heyecanım devam ediyordu, oyunda 1300+ saatim var.
GTA 5'in açık dünyasını çok boş buldum ve eğlenceli değil. Yani yapacak hiçbir şey yok gibi. Evet düşünceler değişir tabii.
İlginç. Oyunun sevilecek bir tarafı yok bana göre. Bir tane örnek verebilir misin dostum oyunun şu özelliği çok güzel gibisinden ?Hocam bence dediğiniz için bende kendi fikrimi söyliyeceğim herkes GTA'yı sevmek zorunda değil fakat kötülediğiniz her şeyin çok iyi olduğunu düşünüyorum daha iyisi gününün şartlarında yapılamazdı. Kesinlikle herkesin bir kere bile olsa oynaması gerektiğini düşündüğüm oyunlardan biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.