Sistemin desteklemez. Fakat Hackintosh, orijinal Apple gibi rahat olmuyor. Kurmaya uğraşacaksın, kextlerle uğraşacaksın, Clover ekranı karşına gelecek bilmemne. Update yapayım desen dert. Uygun grafik kartı bulmak ayrı dert. Bu MacOS'u PC'ye yüklemekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. macOS ve Apple donanım, birbirlerini tamamlayan bir bütün. Biri olmadan diğeri olmaz. Yani olur ama güzel olmaz.
Eskiden IMac'de Mountain Lion kullanıyordum, eski dediğim 2012 - 2016 arası. Intel i5 2400S işlemcili iMac cihazım vardı. Sonra bu MacOS'u öyle acayip bir şey haline getirdiler ki, resmen tiksindim.
2016'dan sonra, satıp PC topladım ve Windows + Linux Dual boot şeklinde PC kullanıyorum. Canım oyun oynamak istediğinde, Windows'u hemen açıyorum oyunu oynayıp tekrar Linux'e dönüyorum.
Her neyse yani donanımın desteklemiyor ama dert etmene gerek yok. ML'den sonrası tüm OS X'ler bence çöp. Sana macOS yerine FreeBSD ya da Linux tavsiye ederim. Hackintosh'a harcayacağın zamanı, bunları efektif olarak kullanmayı öğrenmek için değerlendir bence. Daha çok memnun kalırsın.
Uygun Linux distrosu (Örn: Kubuntu,Elementary vs.) ile yapacağınız özelleştirmelerle Mac OS'la birebir aynı görüntüyü de yakalayabilirsiniz.Aslında gereksiz olduğunun farkındayım sadece denemek istemiştim dualboot Linux yükleyeceğim ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.