IntroVert Megapat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Linux Sistem Yöneticisi 11 Ağustos 2013 #11 talatimac dedi: 8. Maddeyi yeni ekledim tabiki onu farketmedin... Makine yada anakartını google yaz yani GigabyteH61M-S2-B3 on hackintosh google arattır. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olasın. - - - Güncellendi - - - talatimac dedi: 8. Maddeyi yeni ekledim tabiki onu farketmedin... Makine yada anakartını google yaz yani GigabyteH61M-S2-B3 on hackintosh google arattır. Genişletmek için tıkla... Dvd'ye nasıl yazdırabilirim windowsten
talatimac dedi: 8. Maddeyi yeni ekledim tabiki onu farketmedin... Makine yada anakartını google yaz yani GigabyteH61M-S2-B3 on hackintosh google arattır. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olasın. - - - Güncellendi - - - talatimac dedi: 8. Maddeyi yeni ekledim tabiki onu farketmedin... Makine yada anakartını google yaz yani GigabyteH61M-S2-B3 on hackintosh google arattır. Genişletmek için tıkla... Dvd'ye nasıl yazdırabilirim windowsten
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 12 Ağustos 2013 #12 (iso) kalıbı olarak yazdır... ML2 iso dosyası ise iso olarak yazdır...