Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #11 xÖTÜKENx dedi: Pagani Zonda r. En iyisi en güzeli en kalitelsi en yakışıklısı en hızlı ve tekrar en iyisi Pagani Zonda'dır Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey diyor kafam karıştı başka yerdede konu açtım orada da baska araba diyorlar
xÖTÜKENx dedi: Pagani Zonda r. En iyisi en güzeli en kalitelsi en yakışıklısı en hızlı ve tekrar en iyisi Pagani Zonda'dır Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey diyor kafam karıştı başka yerdede konu açtım orada da baska araba diyorlar
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.180 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2024 #12 Altın_Vizörlü_Adam dedi: Herkes bir şey diyor kafam karıştı başka yerdede konu açtım orada da baska araba diyorlar Genişletmek için tıkla... En nadir ve değerli olan Supra ile Pagani ama onlar da o kadar değerli değil. Benim ilana da bakabilirsin hw için.
Altın_Vizörlü_Adam dedi: Herkes bir şey diyor kafam karıştı başka yerdede konu açtım orada da baska araba diyorlar Genişletmek için tıkla... En nadir ve değerli olan Supra ile Pagani ama onlar da o kadar değerli değil. Benim ilana da bakabilirsin hw için.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.545 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2024 #13 Altın_Vizörlü_Adam dedi: Diğer modeller nasıl Genişletmek için tıkla... Thunderbird'ü bilmiyorum ama diğerleride idare eder. Ama ben olsaydım Sian'ı veya Supra'yı alırdım.
Altın_Vizörlü_Adam dedi: Diğer modeller nasıl Genişletmek için tıkla... Thunderbird'ü bilmiyorum ama diğerleride idare eder. Ama ben olsaydım Sian'ı veya Supra'yı alırdım.
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 750 Yer Türkiye 14 Ocak 2024 #14 Altın_Vizörlü_Adam dedi: Herkes bir şey diyor kafam karıştı başka yerdede konu açtım orada da baska araba diyorlar Genişletmek için tıkla... Benim kendi önerim arabanın kendisi bir efsane olduğu için Zonda r çünkü 2M euro çkkış fıyatıyla satışan araba internette baktığım 9M euro yazıyor
Altın_Vizörlü_Adam dedi: Herkes bir şey diyor kafam karıştı başka yerdede konu açtım orada da baska araba diyorlar Genişletmek için tıkla... Benim kendi önerim arabanın kendisi bir efsane olduğu için Zonda r çünkü 2M euro çkkış fıyatıyla satışan araba internette baktığım 9M euro yazıyor
Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #15 Travis_Bickle dedi: En nadir ve değerli olan Supra ile Pagani ama onlar da o kadar değerli değil. Benim ilana da bakabilirsin hw için. Genişletmek için tıkla... Aynen baktım güzel arabalar var ama alacak durumum yok en fazla 1-2 tanesini alırım.
Travis_Bickle dedi: En nadir ve değerli olan Supra ile Pagani ama onlar da o kadar değerli değil. Benim ilana da bakabilirsin hw için. Genişletmek için tıkla... Aynen baktım güzel arabalar var ama alacak durumum yok en fazla 1-2 tanesini alırım.
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.180 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2024 #16 Altın_Vizörlü_Adam dedi: Aynen baktım güzel arabalar var ama alacak durumum yok en fazla 1-2 tanesini alırım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. Hangilerini isterseniz anlaşırsak veririm. Bir olur ki olur fark etmez.
Altın_Vizörlü_Adam dedi: Aynen baktım güzel arabalar var ama alacak durumum yok en fazla 1-2 tanesini alırım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. Hangilerini isterseniz anlaşırsak veririm. Bir olur ki olur fark etmez.