Hangi ikinci el PS5 alınmalı?

Tabii ki de atarım alayım 1-2 gün takılayım tek sıkıntı Game Pass iade olmazsa 270TL üyelik güme gidecek :D DualSense çok övülüyor Astro playroomda deneyeyim yazacağım size.

Hocam PC varsa Game Pass'i PC için bırakın orada kullanırsınız.

Yarın 6 aylık Series S + kolu 6500'e verip CD'li PS5 alacağım. 2 yer var alacağım yer.

1- kadıköydeki 2 yıl kendisinden garanti veriyor ancak 9bin eklemem gerekli.

2- Üsküdar'daki yer 1 yıl garanti veriyor 8bin eklemem gerekli.

Sizce 1.000TL için 1 yıl vermeli miyim? Yoksa 2. yerden alıp yanına kolmu çekeyim Vatan PC'den?

- Cihazda ısınma, fan sesi olur mu alacağım 2 yerde CUH1216 modeli satıyor.

- 3-4 ay 1080p TV'de oynayacağım eylül ayında 2K monitör alacağım çok sorun olur mu?

- Dik yatay kullanma konusunda son söz nedir? Sıvı akma olayı var mı?

Ben CFI1216b sürümünü dik olarak kullanıyorum. Fan sesi hiç yok denecek kadar az geliyor. PS ile benim aramda 3-3.5 metre var hiçbir şekilde duymuyorum.

Yarın 6 aylık Series S + kolu 6500'e verip CD'li PS5 alacağım. 2 yer var alacağım yer.

1- kadıköydeki 2 yıl kendisinden garanti veriyor ancak 9bin eklemem gerekli.

2- Üsküdar'daki yer 1 yıl garanti veriyor 8bin eklemem gerekli.

Sizce 1.000TL için 1 yıl vermeli miyim? Yoksa 2. yerden alıp yanına kolmu çekeyim Vatan PC'den?

- Cihazda ısınma, fan sesi olur mu alacağım 2 yerde CUH1216 modeli satıyor.

- 3-4 ay 1080p TV'de oynayacağım eylül ayında 2K monitör alacağım çok sorun olur mu?

- Dik yatay kullanma konusunda son söz nedir? Sıvı akma olayı var mı?
Sıvı akma olayı çok yaygın olmasa da oluşan bir sorun. Yerim olmamasına ve duruşunu sevmeme rağmen ne yazık ki yatay kullanacağım. Aynı sizin gibi Series S satıp alacağım sanırsam. Acaba Series S'i bir mağazaya mı yoksa kullanıcıya mı satacaksınız? Ayriyeten bana kalırsa 1 yıl garanti için 1000₺ çok sorun olmaz. Çünkü Sony Teknik Servis'i bu işi başarılı şekilde gerçekleştiriyor. 3-4 ay boyunca TV'de oynamanızın nasıl bir sorun yaratabilecğeini anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı