Hangi internet altyapısını sağlayan sağlayıcı tercih edilmeli?

...

Ek olarak FİBER ve VDSL farkını da söyleyeyim FİBER sana daha sağlıklı daha düşük gecikmeli ve daha stabil bir hizmet verir. Size söz verdiği hızın üstünde bile hız verebilir, düşük ping yani gecikme verir.

1000MBPS paketten mi bahsediyorsunuz?

Hocam fiyattan bağımsız siz hangisini seçerdiniz?
Benim için fiyatın bir önemi yok ben hızlı internet seviyorum diyorsanız tabikide 1GBPS hizmet almanızı öneririm hocam. Ek olarak hangi firma derseniz MİLLENİCOM ve COMNET gibi firmaların isimleri pek iyi anılmıyor o yüzden TÜRK TELEKOM derdim.

Hem alt yapı sahibi TELEKOM olduğu için sizleri kesinlikle mağdur etmeyeceklerdir.

Ek olarak FİBER ve VDSL farkını da söyleyeyim FİBER sana daha sağlıklı daha düşük gecikmeli ve daha stabil bir hizmet verir. Size söz verdiği hızın üstünde bile hız verebilir, düşük ping yani gecikme verir.

1000MBPS paketten mi bahsediyorsunuz?

Benim için fiyatın bir önemi yok ben hızlı internet seviyorum diyorsanız tabii ki de 1Gbps hizmet almanızı öneririm hocam. Ek olarak hangi firma derseniz Millenicom ve Comnet gibi firmaların isimleri pek iyi anılmıyor o yüzden Türk Telekom derdim.

Hem altyapı sahibi Telekom olduğu için sizleri kesinlikle mağdur etmeyeceklerdir.

Anladım hocam sağ olun Türk Telekom 1000MBPS alacağım gibi umarım sorun yaşamam. 3 4 yıl önce şu anki evimde sorun yaşıyordum ancak o altyapıdan kaynaklıda olabilir sanırım

Anladım hocam sağ olun Türk Telekom 1000MBPS alacağım gibi umarım sorun yaşamam. 3 4 yıl önce şu anki evimde sorun yaşıyordum ancak o altyapıdan kaynaklıda olabilir sanırım
Altyapınız xDSL yani bakır olduğu için sorun yaşamanız normal. Benim 2 evim var birisinde TELEKOM fiber 100 diğerinde TürkNet VDSL 100 paketlerini kullanıyorum. 2 sağlayıcıda sıfır kesinti sıfır sorun çok güzel on numara hizmet veriyorlar.

Altyapınız xDSL yani bakır olduğu için sorun yaşamanız normal. Benim 2 evim var birisinde TELEKOM fiber 100 diğerinde TürkNet VDSL 100 paketlerini kullanıyorum. 2 sağlayıcıda sıfır kesinti sıfır sorun çok güzel on numara hizmet veriyorlar.
Anladm hocam turk telekom 1000mbps fiber alsam çok sık kesinti yaşamam değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı