Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 1 aydır internetim yok (hizmet sağlayıcısı Türk Telekom). Sebebini Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip görüştüm. "Bulunduğunuz bölgede mahalleler arası yeni kablo döşenecek ADSL kablolar bölgenizde sıkıntı çıkardığından VDSL veya fiber döşenecek olduğu belirtildi ve 1 sene kadar sürecek ve ayrıca bir bütçe çıkarılacak bu da bir sene kadar sürüyor hem ücret çıkartılması hem de kabloların döşenmesi" dedi. Şimdi 1 sene dile kolay o kadar kısa geçmiyor. Hele bu dönemde internete ihtiyacımız olduğu dönem. Ben de şöyle düşündüm 1 veya 2 sene sürecekse bu çalışma kablosuz internet tercih etmeyi düşünüyorum. Düşüncem Vodafone redbox,(150GB kotalı paketi ve bulunduğum bölgede Vodafone hizmeti 4.5G desteği ve hizmeti yeterince geliştirilmiş) ve Türksat Kablonet düşünüyorum. Şimdi Vodafone redbox hizmetini kotalı olmasına rağmen kullanmak istiyorum zaten en fazla 135GB kullanan birisiyim yani Türk Telekom Online işlemlerde kullandigim GB'lar öyle gördüm bu konuda bir problemim yok ve sizde tercih ediyorsanız geçebilirim(2 yıl kullanacağımı tekrardan belirtmek istiyorum). Türksat Kablonet'e geçmeye çalışırken şöyle bir sıkıntıyla karşı karşıya kalıyorum. Bölgemde ilçe olarak desteği yok Türksat'ın ve mahallede bulunan komşularımla imza toplayıp getirtme söz konusu olduğunu bir arkadaş bahsetmişti. 6 7 veyahut 12 müstakil evde isteyenler var bölgemde. Böyle bir şey oluyor mu? Yani imza toplayıp evlere kurulabiliyor mu Kablonet?
Son düzenleyen: Moderatör: