Gebze ile İstanbul arası 30 Dk bulunduğum yer mahalle kime sorcam bilinen yer. Bizim mahalle fakir heralde kimse fiber için başvurmamış. En azından kablosu geçse hiç sormadan fiber alırdım.
Arkadaşlar Vodafone dün kayıt bilgilerimi ve adres bilgilerimi güncelledim. Bugün de ses yok yaptığım kayıttan. Vodafone kaydını iptal ettireyim mi ? Biliyorum konu uzadı ama bana gerçekten dediğim fiyatta kaliteli internet lazım. Bende biliyorum 69 TL Turkcell Superonline yapmayı ama şuan o kadar durumum yok.
Vodafone benimle kafayı mı buluyor ? Adamlar aradı o da nasıl mı ? Çok basit affedersiniz sövdüm. Sövdük'ten sonra belli zaman sonra kendileri aradı artistler. Boş portunuz bulunmadığından İnternet başvurunuzu iptal edeceğiz dediler. Bende tamam deyip kapattım. 2 saat sonra tekrar aradım Vodafone size yanlış bilgi vermişler şuan adresinize baktım boş port var dediler kaydımı yapalım mı dediler. Bende düşüneyim diye kapattım yüzlerine. Bir dedikleri tutmuyor hepsi farklı konuşuyor. Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Moderatörler üzgünüm tekrar tekrar yazıyorum. Çünkü; bu sorunum büyük ne yapacağımı karar veremedim.
Dışarıdan mı yapsam kayıtı mı ? En son müşteri hizmetlerin merkezine gidip dağıtacağım orayı...