Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim

Kharonn

Decapat
Katılım
11 Mayıs 2019
Mesajlar
23
Merhaba iyi günler yakın zamanda uzaktan eğitim için evime internet bağlatmayı planlıyorum sizce hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım.
Aklımda TürkNet var yaşadığım yer küçük bir bölge olduğu için birçok internet sağlayıcısı 8 Mbps verirken TürkNet 13 Mbps vericeğini iddia ediyor sizce hangisini tercih etmeliyim saygılar.
 
ADSL olduğu için TT’nin altyapısı o yüzden ISS çokta farketmez. Müşteri hizmetlerinin kalitesinden bahsediyorsanız, Vodafone, TT ve Turkcell kullandım. Şuan Superonline’deyim. Vodafone’nu 3 sene kullandım. Fiyat bakımından orta düzeyde, müşteri hizmetleri laf sokmaya çalışabilir genel olarak çok atarlı giderli ûslupları var. 1 senelik arıza kayıdım falan vardı yani siz düşünün. TT ise en düşük fiyat, en dandik sistem. Sorunla karşılaşırsanız vay halinize. Şuanda Superonline kullanıyorum. Yaklaşık 4 ay oldu. Müşteri hizmetleri bu saydığım firmalara göre daha kaliteli ve bilgili. Hiç yoktan ters ters cevap vermiyorlar. Herhangi bir kopma falanda yaşamadım bu süre boyunca. Fiyat bakımın diğerlerine göre pahalı ama kafam ağrımasın diyorsanız parasına değer bence.
 
ADSL olduğu için TT’nin altyapısı o yüzden ISS çok da fark etmez. Müşteri hizmetlerinin kalitesinden bahsediyorsanız, Vodafone, TT ve Turkcell kullandım. Şu an Superonline’deyim. Vodafone’nu 3 sene kullandım. Fiyat bakımından orta düzeyde, müşteri hizmetleri laf sokmaya çalışabilir genel olarak çok atarlı giderli ûslupları var. 1 senelik arıza kayıdım falan vardı yani siz düşünün. TT ise en düşük fiyat, en dandik sistem. Sorunla karşılaşırsanız vay halinize. Şu anda Superonline kullanıyorum. Yaklaşık 4 ay oldu. Müşteri hizmetleri bu saydığım firmalara göre daha kaliteli ve bilgili. Hiç yoktan ters ters cevap vermiyorlar. Herhangi bir kopma falanda yaşamadım bu süre boyunca. Fiyat bakımın diğerlerine göre pahalı ama kafam ağrımasın diyorsanız parasına değer bence.

Teşekkürler Turkcell Superonline Tercih Etmeye Karar Verdik.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı